Butikker i Frederikshavn som er åpne om morgenen

2018-01-21 | Danmark | Ingen kommentarer

Har du noen gang gått i land under et 24-timerscruise en morgen og kommet til et tilsynelatende sovende Frederikshavn? Visste du at det faktisk finnes et lite knippe butikker du rekker en tur innom før båten går tilbake til Oslo? Her har vi laget en liten liste over butikker som er åpne i Frederikshavn om morgenen; men vær rask slik at du rekker siste innsjekk – det tar litt tid å gå tilbake! 

 

Føtex

Føtex er et hypermarked med mat, klær, elektronikk og masse annet. Vil du gjøre et kupp på ullklær til barn, eller er det kanskje en annen dansk leverpostei enn den i Taxfree på båten som frister? Føtex åpner som regel klokken åtte utenom helligdager, men bakeren åpner allerede klokken 0630! Føtex finner du om du følger gaten du kommer til når du går av båten, og gåturen tar ca 10-15 minutter fra fergeterminalen og bort.

For oppdaterte åpningstider og aktuelle tilbud, se Føtex sine egne nettsider her.

 

Normal

Normal er en butikk med ulike dagligdagse varer som hygieneartikler, skrivesaker og vaskemidler. “Normale varer til unormale priser” kaller de det selv. Butikken finner du i Frederikshavns gågate, og gåturen fra båten tar ca 10 minutter. Kjeden har også butikker i Norge, men utvalget kan variere fra land til land, og de har stadig nye kupp.

For oppdaterte åpningstider, se Normal sine egne nettsider her.

 

Fakta

Fakta er en matbutikk som er en del av Coop. Kaldmat kan være vrient å kjøpe med seg fra Danmark, men om du har Comfort Class eller Captains Class lugar er det et lite kjøleskap på lugaren der du får plass til en dansk leverpostei, noen røde pølser, og kanskje noen andre små matkupp. Du kan også kjøpe med deg andre særdanske ting, som kanskje litt pålægssjokolade?

For oppdaterte åpningstider, se Fakta sine egne nettsider her.

 

Vi anbefaler like vel å ikke bite over for mye. Det å rekke alle er nok en umulighet selv for den mest drevne shopperen. Husk også å regne inn variasjoner i valuta, slik at du er sikker på at kuppet ditt faktisk er et kupp. God shopping!

Vil du heller bli på båten? Se vår seneste Taxfree-katalog på våre nettsider her

Digital innholdsansvarlig, Stena Line Norge AS