Julemarked i danmark

Julestemning på Jylland

2017-11-03 | Danmark | Ingen kommentarer

Julemarked i Aalborg

Savner du julestemning? Da bør du ta en tur til Aalborg og besøke julemarkedet på Gammeltorv. Her kan du gå på oppdagelse blant de små bodene, som selger alt fra fristende julegodt til hjemmelagd julepynt og andre ting du ikke visste at du trengte.

Mens dere går rundt og titter kan dere kjøpe dere en varm gløgg og noen deilige æbleskiver. Ikke bare kommer man i stemning, her kan dere også gjøre unna mye av gaveshoppingen. Eller handle inn julegodt som garantert vil falle i god smak hos både store og små. Det er også mulig å ta seg en tur med pariserhjulet, hvor du har utsikt over hele Aalborg. Det store juletreet på Nytorv blir tent av selveste nissen lørdag 18. november. Markedet er åpent fra fredag 17. november og holder åpent fram til 23. desember.

Tar dere turen til Aalborg, husk at det en rekke ulike teaterforestillinger og julekonserter dere kan oppleve under hele desember. Vår egen Sissel Kyrkjebø kommer til Aalborg 13. desember og holder en av sine kjente julekonserter. God tur!

Aalborg julemarked

 

Jul på Voergaard slot

Bak den brede vollgraven og de tykke murene finner du Danmarks vakreste slott fra renessansen. I desember kan du oppleve et slott med overdådige dekorasjoner og en stemning som er magisk. Julemarkedet byr på julepynt, dekorasjoner, brukskunst, delikatesser, juletrær, julegodt, glasskunst og mange andre spennende julegaveideer. Du kan også nyte deilig mat og drikke under ditt besøk, og for de minste vil det arrangeres flere spennende aktiviteter. Nissen kommer med nissemor og alle nissebarna, sånn at de minste kan levere inn ønskelisten sin.

Alt dette finner sted i de historiske og storslåtte lokalene på slottet, vi kan love deg at dette kommer du i julestemning av! Slottet ligger kun en halvtimes tid fra Frederikshavn, et lite stykke forbi den sjarmerende byen Sæby.

Du finner mer informasjon her

Julemarked Voergard slot

 

Knivholt julemarked

Julemarkedet på Knivholt er en årlig begivenhet som finner sted den andre helgen i desember, som i år blir 9. – 10.12.

Hele gården forvandles til et stort julemarked med boder, musikk, juletresalg og masser med julegodt! De har også en egen liten cafe hvor du kan nyte en god kopp kaffe og noen æbleskiver eller litt småkaker. Det er bare å glede seg! Knivholt ligger i Frederikshavn, en kort biltur unna havnen.

Julemarked i Danmark

Digital markedsfører