5 steder du ikke visste har blitt pusset opp på Danskebåten de siste årene

2018-03-19 | Om bord | Ingen kommentarer

Hvor oppdatert er du på din danskebåt-kunnskap? Er du blant de som mener båten er en gammel holk, eller er du “up to speed” på endringene og oppussingene som har skjedd på Stena Line-fartøyet Stena Saga de siste årene?

Her er fem steder du (kanskje) ikke visste at har blitt oppusset de siste årene:

1. C-View

Som vår cruise manager Linnea har sagt: C-View er hjertet når det kommer til underholdning på båten – men visste du at C-View har fått flere oppgraderinger de siste årene? I tillegg til å ha en fresh casino-del, har faktisk hele C-View inkludert gulv, bord og sitteplasser blitt totalrenovert så sent som i 2017.

 

2. Captains Class-lugarene

Enten du alltid reiser i standard lugar, eller liker å oppgradere til Comfort Pluss, så har du kanskje ikke vært inne på Captains Class? Der var det allerede større lugarer, men i 2016 ble både lugarene og Captains Class loungen totalrenovert.

 

3. Spaet

Pusset opp og pusset opp fru Blom! Spaet ble bygget helt nytt i 2011, med hele 750 kvadrat med velvære som boblebad, grottebasseng, kald-stamp, badstuer og masse mer. I 2018 fikk spaet også helt nye konferanselokaler, slik at bedrifter kan avslutte møtet med litt herlig avslapning.

 

4. Café Saga

Enkelte husker kanskje båten med Forza bar og kiosk. Du ville nesten ikke kjent igjen dekk 7, som nå rommer Cafe Saga. Der har du plass til å slappe av og ta en matbit mens ungene leker i det lekre lekeområdet.

 

5. Taxfree-butikken

Selv om den en periode ble kalt “Outlet on board”, vil vel Taxfree alltid være Taxfree på danskebåten. Innredningen har imidlertid blitt freshere og i dag kommer du inn i en relativt ny butikk når du reiser med Stena Saga. Husker du hvordan Taxfree så ut tidligere?

 

Digital innholdsansvarlig, Stena Line Norge AS