Julegaveshopping

Julegaver til store og små!

2017-11-16 | Om bord | Ingen kommentarer

Så var tiden inne for å kjøpe julegaver! Det er alltid hyggelig å gi bort, men det kan være litt slitsomt med selve julehandelen..

Vi håper en hyggelig tur om bord hos oss, kan gjøre julehandelen litt mindre stressende! Også må vi ikke glemme at det er taxfree – priser på gavene som handles!

Gaver til de små

Til de minste i familien har vi selvfølgelig Lego, Duplo og andre populære leker.

Lego og Duplo er perfekt å gi bort, da har både store og små en hyggelig aktivitet å holde på med i romjulen! Star Wars, Lego City eller Disney er noen av Lego konseptene du finner. Her finnes virkelig noe for alle, uansett alder, da du også finner Lego Junior og for de aller minste har vi Duplo.

Vi har et stort utvalg av de populære dyrene fra TY, du kjenner de helt sikkert igjen når du ser de! De søte dyrene med store øyne, i alle regnbuens farger! Er du medlem i kundeklubben vår Extra, får du også et Extra godt tilbud på disse helt fram til jul!

Her kan du lese mer om Extra og fordelene ved å bli medlem!

Selvsagt har vi også noe for de som liker Frozen, Cars, Trolls eller Ninjago! Vi har biler og barbie! Skrivebøker og spill!

Gaver til bestemor

Hvis vi går fra de yngste til de eldste i familien, så foreslår vi at mormor eller besta kan få deilig sjokolade! Vi har konfektesker fra Anton Berg, den sikre vinneren Toffifee eller fristende praliner fra Lindt! Legg med en velduftende håndkrem eller et fint skjerf så tipper vi at du er i mål!

Julegave til bestemor

Gaver til henne

Butikken er full av flotte gaver til henne, enten det er mamma, søster eller en god venninne! Vi har flere ferdige gavepakker med flotte produkter i vakker innpakning. Gaveeskene inneholder ofte en kombinasjon av parfyme og kremer, eller ulik sminke. Gaveeskene fra Rituals er veldig populære, her kan du velge mellom ulike serier, som inneholder shower gel, body skrubb og body lotion. Alt du trenger for et oppfriskende hjemmespa i romjulen!

Du får selvfølgelig kjøpt masse ulik sminke, parfymer, kremer og neglelakk og kan sette sammen et par ting, akkurat som du selv ønsker. I tillegg til en del ulike accessoarer fra Michael Kors, Edblad og Rayban har vi også noe for de interiørinteresserte. Vi har fått inn noen av Kay Bojesen sine vakre trefigurer, og har de vakre lyktene fra Holmegaard om bord.

Gavetips til henne

Gaver til han

Når det kommer til pappa, bror eller kompis er dette en perfekt mulighet å fylle på litt i badeskapet deres. Kjøp en god ansiktskrem, deodorant eller parfyme. Ikke alltid like gøy å kjøpe selv, men veldig godt å ha! Det finnes nok av deilige dufter å velge blant, Hugo Boss, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent eller hva med å teste ut Zlatan Ibrahimovic sin serie? De gode deodorantene fra Zlatan har vi forresten Extra tilbud på ut året, kjøp 3 betal for 2, så her har du plutselig flere gaver. Se tilbudene her!

I tillegg har vi høretelefoner fra JBL, undertøy fra Bjørn Borg, sokker fra Happy socks og solbriller fra Rayban.

Julegaver til mannen

Uansett hva du ender opp med å kjøpe, pakk gaven pent inn og skriv et hyggelig kort. Da blir det ekstra koselig å gi bort. Og hvem liker vel ikke å få et fint kort med noen hyggelig ord og gode ønsker?!

Se Taxfree – katalogen her

God jul!

 

Digital markedsfører