3 tips til en herlig Spaferie

Danmark Om bord | Ingen kommentarer

Er du glad i spa og velvære? Legg opp Danmarksturen som en velværetur, og kom hjem med ny energi. Reiser du med Stena Saga fra Oslo på en søndag, er det 36-timers cruise, og du kan tilbringe mandagen på spa i Danmark før fergen seiler hjem igjen mandag kl. 18.30. 

 

1 – Start reisen på “Pure Nordic Spa” om bord.

NB: 7. mars 2019 stenges Nordic Spa for ombygging. Vi beklager ulempene det medfører. 

Om bord på Stena Saga kan man slappe av i Stena Sagas prisbelønte spa på dekk 9, der det finnes både jacuzzi, varmebasssenger, kaldkulp, ulike badstuer og en fantastisk relaxavdeling der man kan nyte skipets beste utsikt. Forhåndsbestiller man tid i spa på utreisen, er det bare å kose seg og la roen senke seg, og kanskje nyte litt forfriskninger?  Nyt opptil 2 timer i spaavdelingen, før du spiser en god middag i en av restaurantene.

Pure Nordic Spa

 

 

2 – Besøk “Den syvende himmel spa & beauty”  i Frederikshavn

Etter en god natts søvn om bord, ankommer man Frederikshavn kl. 07.30 dagen etter, og det er god tid til både kafebesøk, shopping og mere spa. “Den syvende himmel” ligger midt i Frederikshavn sentrum, lett tilgjengelig fra fergeterminalen. Bare navnet Den syvende himmel taler for seg selv; stedet er en oase av velvære, og har en hel rekke behandlingsvarianter der man kan drømme seg bort og samle ny energi.

Frister det med velværeopplevelser, hvor du får stimulert kropp og sjel?  Hva med et vitaliserende spa-bad, hotstone massasje, en tur til frisøren eller andre behandlinger, som virker som ren balsam for sjelen. Derfor er det ikke overraskende at de tilbyr spapakker som heter «360° wellness». Dette blir beskrevet som guddommelige velværepakker med wow-faktor. Velværepakker som skal gi både indre ro og ytre skjønnhet.

Dette er noen av behandlingene:

Just The Two of us –  perfekt for en romantisk date med kjæresten, eller for alle som behøver nytt overskudd og energi. Her får man alt i ett: Hot stone- massasje, fotmassasje, ansiktsbehandling og et aromabad.

Champagne spa – aromabad med servering av bobler i glasset.

Find peace –  Hot stone kroppsmassage

Rudolph Care signaturbehandling – denne vant tittelen som «årets beste skjønnhetsbehandling» ved Danish Beauty Award i 2014.

Overnattingstips i Frederikshavn! 

Om du ikke reiser på 36-timers cruise, men skal overnatte i Frederikshavn, er det supert å bo på hotellet Herman Bang (med link; www.hermanbang.dk)  som ligger vegg i vegg med Syvende himmel spa. Er man overnattingsgjest kan man kjøpe 2 pakker som inkluderer overnatting og wellness:

  • Romantisk Wellness
  • Luksusopphold

 

Les mer om Den syvende himmel

 

 

3  –  Svømming, hammam og velvære  –  “Frederikshavn svømmehall”

Ordet svømmehall gir ikke nødvendigvis assosiasjoner til wellness og spabehandlinger. Tar du turen til Frederikshavn svømmehall vil du imidlertid bli positivt overrasket over alt de har av tilbud. I Frederikshavn svømmehall finnes 4 ulike bassenger, der 3 av bassengene holder 33 grader. I tillegg finnes villmarksauna og vulkansk dampbad, og man delta på vannaerobic for å nevne noe. Frister det med en behandling, kan relaxavdelingen tilby følgende behandlinger:

  • Hammanmassage
  • Wellnessmassasje
  • Vannmassasje
  • Massasjestoler

 

Les mer her