4 attraksjoner i Lalandia du kanskje ikke visste om

Danmark | Ingen kommentarer

Uten å være veldig kjent med Lalandia har du kanskje allerede hørt om “Aquadome” og vet at Lalandia har en rekke innendørs bassenger og sklier. Her er like vel 5 attraksjoner du kanskje ikke visste fantes i Lalandia:

1. Vinteraktiviteter som skøyter og ski

Ski og snø er kanskje ikke det første du tenker på når du hører om Lalandia, men visste du at Lalandia har en egen Winter World der du kan ake, stå på ski og prøve radiobiler på is (!).

 

2. Hinderløype i høyden

Vil du kjenne adrenalinet pumpe litt når du er innom Lalandia, kan dere ta en tur på Adventure Tower der du kan være med på hinderløype eller en kjøretur med utsikt rett ned (!). Ikke for den med høydeskrekk, men selv den tøffeste skal få kjenne litt på pulsen i høyden her. Finnes i 2 ulike nivåer; minimum 100 cm, og minimum 140 cm for voksne og eldre barn.

 

3. Vannsklie som går ut (!) av badelandet

Wild River er blant vannskliene som kanskje er ekstra kule når det er dårlig vær. Her går vannsklien fra tropisk varme på innsiden, ut av bygningen og inn igjen, hele året!

 

4. Lekeland over vann

Begynner tærne dine å skrukke seg bare av tanken på alle timene i bassenget? Ta med ungene på Monkey Tonkey-land, et lekeland på Lalandia med klatrestativer, ballbaner, og et eget LEGO-område med klosser i alle størrelser.

 

Har du vært i Lalandia før? Hva overrasket deg mest da du kom dit?