5 steder du må innom på vei til Legoland

Danmark | Ingen kommentarer

Legoland er en kjærkommen klassiker for nordmenn om sommeren – men visste du at det også finnes spennende steder å dra innom allerede på vei til Billund? Her har vi samlet 5 steder du bør vurdere å kjøre innom på vei til, eller kanskje på vei tilbake fra Legoland:

1. The Reef

Allerede når du ankommer Frederikshavn finnes det noe moro for både barn og voksne: Et tropisk badeland! Varme, bølgeskvulp og vannsklier finner du på The Reef. Badelandet har også egen uteavdeling som man kan nyte om sommeren, kalt Sundeck Spa.

BRD_odfB8ZU

 

2. Lindholm Høje Museet

Skikkelig vikinghistorie! Det sies at vikinggravplassen på Lindholm Høje er et av Danmarks vakreste minnemerker etter yngre jernalder og vikingtid. I tillegg til gravene og en nydelig utsikt ute, finner man også en utstilling om vikingenes liv inne på museet.

 

3. Randers Regnskov

En liten regnskog midt i Danmark! Kjenn varmen og møt tropiske dyr fra trege dovendyr til majestetiske jaguarer. Randers Regnskov er åpent hele året, så hit kan du også dra utenom Legolands sesong.

BF5qrQYIkAo

4. Kunsten i Århus

En av rutene fra Frederikshavn til Billund går like utenfor Århus. Tar du istedenfor turen innom Århus kan dere få med dere en rekke spennende kunstopplevelser. Fra prestisjetunge ARoS kunstmuseum, til spennende lokale gallerier og utsalg fra byens håndverkere.

Bf2hvgqlzsS

5. AQUA Aquarium & Wildlife park

AQUA i Silkeborg har ikke bare spennende fisker og vannliv, men også dyr! Møt driftige otere, eller hva med en kjempesøt vaskebjørn? Akvariet lar deg også være med på de daglige foringene. Et hyggelig siste stopp for hele familien før Legoland.

BWJ6SKkFR7-

 

*Kartet er omtrentlig og laget som en illustrasjon.