5 vannsklier du MÅ prøve i Fårup

Danmark | Ingen kommentarer

Badelandet i Fårup er Danmarks største badeland og har et vell av bassenger og vannsklier. Her er 5 vannsklier verdt et besøk i den populære vannparken:

1. Vannkanonen

For de aller modigste anbefaler vi en av Fårup vannpark sine heftigste vannsklier; Vandkanonen. Her starter du turen med fritt fall (!), to loop’er og avslutter med et ordentlig plask! Blant de eneste av sitt slag i hele verden!

 

2. Vandfaldet

En annen vannsklie som får hjertet til å pumpe er Vandfallet; en 42 meter lang vannsklie som de kaller “badelandets kamikaze”. Her går det rett ned i en sinnsyk fart!

 

3. Wild River

Wild River er Fårups “river rafting”-vannsklie. Den bukter og bølger seg nedover og her gjelder det å holde godt fast i baderingen!

 

4. Vannslangen

I Vandslangen kan du dele turen med hele familien (i hvert fall de over 110 cm). Vannsklien starter med et stort, mørkt hull, før man suser opp og ned, og side til side før det hele ender i et kjempeplask!

 

5. Surf Hill

Utfordre inntil 3 venner i Surf Hill; en racerbane av en vannsklie der målet er å komme først ned. Har du noen triks i ermet som får deg til å suse forbi motstanderne, eller kommer du sist i vannet på enden?

 

Har du vært i Fårup Aquapark før? Hvilken vann-attraksjon er din favoritt? 

Tags: