DrageKongen

Danmark | Ingen kommentarer

Europas lengste og raskeste Family Suspended Coaster!

Nå er det bare å glede seg til sommerferien! Er du glad i fart og spenning er det ingen tvil om hvor ferien skal gå i år. For Nordens største sommerland har nå også fått Europas lengste Family Suspended Coaster. En investering på 90 millioner kroner har resultert i en ny, stor, tematisert berg- og dalbane ved navn DrageKongen!

Nyheten finner vi inne på et 10.000 m2 stort areal hvor ildrøde skinner snor seg i omgivelser inspirert av Asia. Her blir vi møtt av den 4 meter høye dragen som byr på mystikk og spenning. DrageKongen tar deg med inn i sin mørke grotte før den stiger høyt til værs, med vognene plassert under skinnene svever beina fritt i luften. Jeg vil tro at vi er garantert sug i magen, når DrageKongen fra 30 meters høyde dykker med 85 km/t gjennom en underjordisk tunnel!  Adrenalinet får fritt løp på den hele 825 meter lange turen, hvor spektakulære overraskelser venter oss.

DrageKongen åpnet 6 mai i Djurs Sommerland.

Berg- og dalbanen er en Family Thrill Coaster for alle gjester som er over 120 cm. En tur med denne nyheten vil helt sikkert oppleves spennende og grensesprengende for de fleste av oss. Djurs Sommerpark er kjent for sine berg- og dalbaner og har i tillegg til den store nyheten – DrageKongen flere andre spennende og fartsfylte attraksjoner.

Du finner blant annet Piraten som garantert gir deg vind i håret med sine 90 km/t. Piraten har tidligere vært kåret til en av verdens beste berg- og dalbaner og ryktene sier at dette ikke er noe for sarte landkrabber.

Piraten
En annen berg- og dalbanene det er verdt å merke seg er Juvelen! I den mexicanske jungelen venter en overraskelse som du vil kjenne i magen. Juvelen er hele 1 kilometer lang og er med det Danmarks lengste berg- og dalbane. Farten er det heller ingenting å si på da vi kommer opp i 85 km/t.

Hold dere fast!

Juvelen Djurssommerland

For de som trives like godt i vann som på land (eller skal vi kanskje si i luften) vil også Skatteøen falle i smak. I ekspressfart går turen gjennom både vann og land før man ender opp i et 22 meters drop rett ned i vannet! Her kan vi love deg sommerens største vannplask!