stena-livemusikk-dans-jentetur

Et avbrekk midt i uken med livemusikk og dans

Danmark | Ingen kommentarer

På båten er det live underholdning, en rekke aktiviteter og god stemning hele uka, men tirsdager er ekstra spesielle for enhver Stena-venn.

Det er ikke alle forunt å kunne ta seg en liten avstikker midt i uken, men for dem som kan er livet søtest på bøljan blå. Hver tirsdag høsten gjennom er det nemlig duket for norske artister med store stemmer, sterke tekster og dansbare melodier. Etter å ha gjort noen kupp i taxfree’en og spist et deilig måltid i en av de mange restaurantene ombord, er det på tide å innta dansegulvet foran Skagerraks beste scene.

Tor Endresen tirsdag 5. september

Husker du musikkprogrammet Lollipop? Eller har du kanskje sett han på Skal vi danse, 71 grader nord eller på Stjernekamp? 5.september entrer eminente Tor Endresen båten. Med blant annet elleve norske Melodi Grand Prix-finaler bak seg, kan du vente deg alt fra allsangperler til tidløse dansehits fra hans rike repertoar. Så får vi bare håpe han synger “Ingen er så nydelig som du” før vi omsider finner veien tilbake til lugaren.

Rune Rudberg tirsdag 12. september

Rudberg er en av Norges største countryartister og slo gjennom med fantastiske “Ut mot havet” i 1988. I 2011 gav han og bandet Scandinavia ut albumet “Tro”, som ble liggende i hele tolv uker på VG-lista. Rudberg har deltatt i flere norske Melodi Grand Prix-finaler i løpet av sin innholdsrike karriere – sist i februar i år med låta Run Run Away. Er det én ting denne mannen kan, så er det å stelle i stand et skikkelig show. I september kick-starter han en forrykende høst på båten. Her er det bare å glede seg!

Finn Kalvik tirsdag 10. oktober

Med sitt utspring fra visebølgen på 70-tallet og med flere titalls utgivelser bak seg, er Finn Kalvik en av Norges mest betydningsfulle trubadurer. I høst tar han med seg gitaren ombord på Stena og for en kveld det skal bli! Kalvik har hatt hele 16 album inne på VG-lista og har klassikere som Ride ranke, En tur rundt i byen og Aldri i livet på repertoaret. Sistnevnte vant han den norske Melodi Grand Prix-finalen med i 1981. Gjør deg klar for et uforglemmelig dypdykk i et av Norges store skattekamre av visehistorie.

Bjarne Brøndbo tirsdag 7. november

Du så han kanskje sist som engasjert og emosjonell dommer i Norske Talenter? Nå tar han turen til Stenas store scene med kruttsterke låter de fleste av oss har sunget med til både én og to ganger før. E6, Vinsjan på Kaia, Det går likar no – lista over landeplager er lang og låtene er risset inn i mangt et hjerte som banker litt ekstra for den gode norske musikken. Med Brøndbo på scenen er du garantert en festkveld spekket av latter og tårer. Her blir det garantert liv og kanskje til og med litt Rai Rai!

Enten du trenger en pust i bakken i den småtøffe overgangen mellom sommer og høst, eller om du er på utkikk etter en spesiell kveld for deg og din kjære, er løsningen nær. Ombord på Stena Saga er det duket for fest og moro, god musikk og feriestemning hele høsten gjennom – ja, faktisk hver eneste kveld!

stena-livemusikk-dans