Frederikshavn for den kresne

Danmark | Ingen kommentarer

Frederikshavn kan by på så mye mer enn man skulle tro. Den sjarmerende havnebyen har noe for en hver smak, og vi har fått vår kollega Tone som har bodd i Frederikshavn i flere år til å gi oss en liste over hennes beste Frederikshavn-tips. Her er første liste; Frederikshavn for den kresne.

1. Hotel Herman Bang

Bo en natt eller to på Hotel Herman Bang som ligger midt i Frederikshavn sentrum. De kan også tilby fantastiske suiter med utsikt over gågaten.

suite hotellrom med skråtak og dobbeltseng

 

2. Den Syvende Himmel, spa

I forbindelse med Herman Bang finner du hotellets welnessavdeling Den Syvende Himmel som kan brukes også av folk som ikke er gjester av hotellet. Husk at behandlinger bør bestilles på forhånd.

 

3. Håndlagede edle smykker hos Dornor

Gå på shopping i gågaten hvor butikkene ligger side om side med koselige kafeer og restauranter. Gaven til ” The one and only” eller til deg selv kjøper du hos Dornor Fine Jewelry
som tilbyr eksklusive smykker til en rimelig pris.

Adresse: Danmarksgade 34 A (Google maps)

 

4. Tre spisesteder verdt et besøk

Spis 3 etasjes danske smørbrød på Restaurant Smørgåsen til du nesten sprekker, nyt en kaffe og en croissant på ærverdige Café Stæhr og spis middag på Restaurant Gratværk som serverer økologisk og bærekraftig nordisk mat.

 

 

Hva er dine tips til skjulte perler i Frederikshavn?