vinner Stena Saga LEGOLAND

En vinner er på vei til LEGOLAND®

Danmark | Ingen kommentarer

Hvor mange ganger prøvde du? Vi har hørt rykter om at noen ble hekta … Men nå er vinnerne kåret.

Rett og slett fordi vi elsker LEGO® klosser, laget vi et LEGO® spill og utfordret din konsentrasjon og fingerferdighet. Tusenvis av LEGO® entusiaster har tastet og trykket i forrykende fart i jakten på LEGO® figurene.

Alle som klarte det innen fristen på 35 sekunder var med i trekningen, og vi har plukket ut en vinner av premien: Reise tur/retur Oslo-Frederikshavn med Stena Saga for to voksne og to barn og en bil + inngang til LEGOLAND® for fire personer.

Og vinneren er: Geir Henning Conrad fra Tranby

Vi gratulerer og ønsker han og familien en fantastisk opplevelse om bord på Stena Saga til Frederikshavn og i LEGOLAND®. Da vi ringte Geir Henning ble det god stemning i Buskerud.

– Dette var da veldig moro. Vi har vært i Billund flere ganger – og både treåringen og tiåringen blir skikkelig glade nå!

PSSST: Vi har en trøstepremie på lur

Det er jo så morsomt å glede folk! Så klarte ikke helt å stoppe etter at vi hadde snakket med Geir Henning. Vi trakk like godt en vinner til! Trøstepremien går til Christin Nordengen Ingwardo fra Hamar.

En tur til LEGOLAND® før vinteren kommer?

Drømmer blir til virkelighet i LEGOLAND®. Opplev en fantasiverden av bygget av 60 millioner LEGO® klosser. Har du lest historien om den sure pappaen som trosset all sin motstand mot fornøyelsesparker?

Det er rett og slett så mange grunner er det til å elske LEGOLAND® – og det er åpent ut oktober!

lego_bestill_2016