LEGOLAND®

LEGOLAND® med Stena Line – se severdighetene!

Danmark | Ingen kommentarer

Er det lov å sette familieferie til LEGOLAND® Billund Resort på listen over tips til en god barneoppdragelse? Vi har litt lyst til det. For hva er vel bedre enn å bruke oppdagelse til oppdragelse?

Husker du hvordan det var da skyene ble til dinosaurer, senga var en båt på vei over havet og timer ble tilbrakt i en verden hvor dyr kunne snakke og mennesker kunne fly? Du var kanskje prinsesse for en dag eller fikk måle superhelt-krefter med verdens kuleste bestefar? Virkeligheten slo deg kanskje hardt da du innså at den ikke kunne leve opp til din fantasi.

Legoland-billund-resort

Da er det godt å vite at drømmer kan bli til virkelighet og at det faktisk finnes et sted som tar vare på fantasiene, dyrker drømmene og vekker alle barndommens eventyr. Og det beste med det er at du ikke trenger å reise lengre enn til LEGOLAND® Billund Resort i Danmark for å oppleve det.

Morsomt for både store og små

Se for deg et gigantisk område hvor hele åtte kommuner har gått sammen for å skape drømmeferien for familier. Der har du LEGOLAND® Billund Resort.

Opplev en fantasiverden av legoklosser. Kjenn spenningen når dere drar på safari gjennom løveparken. Lukk øynene på vei ned Nord-Europas største vannsklie. Hent frem vikingen i deg og besøk Nordens eldste by. Møt verdens minste hval marsvinet på Hvalsafari på Lillebælt. Sus nedover elva på en vikingflåte. Eller test ut tilværelsen som prinsesse på et ekte slott?

Når dere har fått nok av Lego, vannsklier og fornøyelsesparker for en stund, lader dere batteriene på en deilig sandstrand. Og har dere litt ekstra tid, hvorfor ikke legge inn et stopp for å spise honningkaker i verdensarvbyen Christiansfeld?

LEGOLAND® åpner for 2017-sesongen 8. april – planlegg sommerferien nå

LEGOLAND®

I en verden bygget av 60 millioner legoklosser, kan barna dra på oppdagelsesferd i den utrolige Lego-verdenen Miniland. Ta med familien gjennom Tempelet på jakt etter skjulte skatter og levende mumier – eller nyt solnedgangen når dere farer av sted i Kongeborgens berg-og-dalbane. Kanskje ønsker dere mer fart, spenning og vinterlige eventyr? Hopp om bord i snøscooteren, og ta med pappa på en heftig berg-og-dalbanetur i 65 km/t gjennom Polar Land. Men hold hverandre i hendene, for plutselig ramler dere gjennom isen og havner i isbjørnenes hule! Med LEGOLAND® sine 55 spenningsfylte og morsomme attraksjoner, kan ingen kjede seg. Her kan familien dra både frem og tilbake i tid gjennom utenomjordiske landskap og forskjellige verdensdeler. Men pass på! Plutselig kan løver, spøkelser eller store legodyr dukke opp!

 

Nyhet 2017: Worlds Tallest i Miniland

Opplev årets største lille nyhet i LEGOLAND®: WORLD’S TALLEST i Miniland! I 2017 får du se noen av verdens høyeste bygninger i LEGO®-format. Føl deg som King Kong rundt bygg som Shanghai Tower, World Trade Center og Eiffeltårnet.

 

Rykende ferskt: LEGO® NINJAGO® World

Det blir ikke kulere enn 5000 kvadratmeter med nye legoattraksjoner og et helt eget område dedikert til NINJAGO®. I fjor kom nemlig LEGO® NINJAGO® World! Møt Jay, Cole, Kai og alle de andre karakterene fra Ninjago-universet når dere tester LEGO® NINJAGO® – The Ride.

Vil du teste LEGO® NINJAGO® – the Ride – se video!

Det er bare å finpusse på ninjaferdighetene og tre på seg ninjadrakten. Mellom laserkanoner og svingende sverdslag vil ungene få testet hurtigheten sin mot Jay, klatre om kapp med Cole i fjellveggen, eller smyge seg mellom 30 laserstråler i en ordentlig ninjalabyrint. Da er det godt at noen drømmer faktisk blir realisert. Med en helt ny teknologi vil du få kjenne på hvordan det er å ha ninjakrefter, noe som virkelig trengs når du skal bekjempe The Great Devourer.

Sol og varme – ja takk!

Kald i kroppen etter en lang vinter? Det er faktisk mulig å være norsk «sydenturist» i Danmark. Rett i nærheten av LEGOLAND® ligger Skandinavias største tropiske badeland, Lalandia Aquadome™. I 30 graders varme kan de voksne slappe av på solstoler mens barna slipper seg løs i et av badelandets 15 vannsklier og bølgebasseng.

Når vil moroa egentlig ta slutt? Det kan bli en stund til når du fyker ned Nord-Europas lengste vannsklie Wild River. Turen starter og slutter inne, men underveis tar Wild River deg også en tur ut under åpen himmel. Plask, plask – jippi!

Dra på safari i GIVSKUD ZOO – møt dinosaurer

Legg ut på en fantastisk safari i GIVSKUD ZOO. Kom tett på løver, giraffer og nesehorn, og begi deg ut på en vill tur som tar deg med 150 millioner år tilbake i tid hvor du vil møte gigantiske dinosaurer.

Gled deg til en forrykende dag i dyrenes verden. Opplev den klassiske safarituren fra egen bil, og møt dyr fra både Afrika, Nord- og Sør-Amerika. Legg ut til fots og hils på han-gorillaen Kipenzi og flokken hans. Vet barna forresten hva ulver og elefanter spiser? Bli med under fôringen!

Hold tett sammen når dere rusler i dinosaurparken, og ikke bli redd når Dilophosaurus hveser eller når Tyrannosaurus Rex snur seg mot dere og brøler. Alle 25 dinosaurusarter er nemlig i full størrelse – også den 40 meter lange Argentinosaurus, som er verdens største.

I en verden full av 40 ulike arter, og mer enn 900 dyr, føles alt hjemme plutselig langt, langt borte.

Full oversikt over attraksjoner og opplevelse i LEGOLAND® Billund Resort

Det er deilig å være norsk

Når alle er mette på lekende opplevelser, er det kanskje på tide med et smørrebrød og en skikkelig dansk dose. Ta turen til den sjarmerende byen Vejle som ligger en halvtimes tid fra Billund. Her finner du et stort utvalg av spesialbutikker, restauranter og kaféer. Med en av Danmarks hyggeligste gågater og vakre torg, er dette et shoppingparadis. Danmark på sitt beste med andre ord.

Finner du ro i sjelen ute i naturen? Da har LEGOLAND® Billund Resort mengder av valgmuligheter. I et tidevannsområde som strekker seg fra Danmark, gjennom Tyskland og helt til Nederland, kan du nyte stillheten mens du du ser utover det stormende havet på utsiden av tidevannsområdet. Ingen andre steder vil du møte så mange trekkfugler som når du tusler bortover Vadevannet som står på lista til UNESCO sin verdensarv.

Fra Stena Saga til LEGOLAND®

Turen starter selvfølgelig på kaia i Oslo. Når du ankommer Frederikshavn, kjører dere til Billund. Bilturen tar i underkant av tre timer, og trenger dere en pause på veien – kan dere svippe innom Aarhus for lunsj.

En enda gladere ferie med Be Happy Pass

Når du bestiller et opphold i LEGOLAND® Billund Resort gjennom Stena Line, får du et gratis Be Happy Pass som gir deg rabatter i butikker, kaféer og på spesielle opplevelser. For eksempel får du rabatter på å dra på Bridgewalking over den 60 meter høye broen i Lillebælt. Kjenn suget i magen, nyt utsikten og hold deg fast når toget kjører under deg i full fart. Se alle Happy Pass fordelene her.

Det lønner seg å være tidlig ute

LEGOLAND® åpner 8. april – og har spennende aktiviteter frem til det stenger i oktober. Blant annet et kjempestort halloween-event i år!

Oppfyll ditt barns drøm og bestill tur i dag

Overnatting

Enten du velger å bo i eller utenfor LEGOLAND®, vil du finne overnattingssteder som familiens behov. Dere kan velge mellom å bo på hotell, i sommerhus, i campingvogn eller på ekte dansk vis – på bondegård.

Hotel LEGOLAND®

Med egen inngang til den berømte fornøyelsesparken, kommer du ikke nærmere LEGOLAND®. På selve Hotel LEGOLAND® kan barna leve seg inn i rollen som ekte prinsesser og pirater i rom som er innredet i sin unike stil.

LEGOLAND® Holiday Village

Bo som pirater på en reise over de sju hav, i familiehyttene innredet i sjørøverstil. Eller hva med cowboy-fantasier? Wild West-hyttene ligger i en liten western-by hvor barna kan leke cowboy og indianer, boltre seg på lekeplassene og oppdage ville legodyr. Med egen restaurant med barnebuffet og en mini-zoo med esler, kaniner og geiter, blir det ikke stort bedre.

Feriehus i Lalandia

Få følelsen av å være på hyttetur i de sjarmerende feriehusene i Lalandia. Med gratis adgang til Skandinavias største badeland, ligger feriehusene vakkert til. Feriehusene i Lalandia har egen terrasse med plass til hele familien. Det finnes også feriehus til de som ønsker seg litt ekstra luksus, med blant annet egen deilig boblebad og badstue.

Kryb-i-Ly

Ute etter en skikkelig dansk opplevelse? Kun en halvtimes biltur unna finner du den sjarmerende Kryb-i-Ly, som er blitt totalrenovert for å gi deg den perfekte danske «dejlig» stemning.


Foto: LEGOLAND®