Safari i Ree Park med biler, dyr og mennesker

Ree Park Safari – en dyrepark på dyrenes premisser

Danmark | Ingen kommentarer

Drømmen om å ta med familien på safari er nærmere enn du tror – velkommen til Ree Park i Ebeltoft!

Den idylliske lille byen Ebeltoft ligger i Djursland og er et av de mest populære ferieområdene i Danmark. Her er massevis av morsomme opplevelser for store og små, som for eksempel Djurs Sommerland eller Kattegatcentret.

Noe annet spennende Djursland har å by på, er å kjøre over savannen i en jeep og se eksotiske dyr gresse på nært hold i Ree Park. Denne fantastiske dyreparken ligger rett utenfor Ebeltoft og er hjemmet til mer enn 800 dyrearter fra fem kontinenter.

Ree Park er inndelt i soner, hvor hver sone representerer en verdensdel. Her vil dere møte på alt fra søte små dyr som apekatter, lemurer og eksotiske fugler – til spennende rovdyr som ulver, løver og geparder.

Lemurer og barn

Foto: Ree Park ©

Dyrepark med gode levekår

Parken har områder spesialtilpasset for hver enkelt dyrearts behov og har høstet mye skryt for å ha stor boltringsplass til dyrene, noe som gjør besøket ekstra fint. Det betyr også at man må beregne å gå et stykke om man vil nå over hele parken, men det er det vel verdt. Med godt skotøy og de minste i vogn (eventuelt leid trekkvogn), blir turen behagelig og minnerik for hele gjengen.

Hopp i jeepen og kom tett på dyrene

Om dere likevel skulle få lyst til å hvile beina en halvtimes tid, anbefales en tur over savannen i en Land Rover. På Safari-turene kjører man inn på den afrikanske savannen i karavane mens guiden forteller om dyreartene i området, som nesehorn, sebraer, giraffer og strutser. Med bilen kommer dere tett på og får nærkontakt med dyrene – en opplevelse som vil feste seg og få små hjerter til å banke litt ekstra fort.

Gutt på kamel

Foto: Ree Park ©

Mye å velge mellom

Om dyrene er mette og glade, ligger de gjerne og døser et sted i skjul fra skuelystne. Når det er mat, blir det derimot liv i leiren. Få med dere foringen og se mat bli sendt av gårde i 70 km/t med et heng av geparder etter seg, eller se ulveflokken samle seg rundt byttet.

Enten dere vil ri på kamel, se rovfuglenes jaktmetoder i fugleoppvisningen eller om dere reiser med småtasser som bare vil klappe og kose med dyrene, finner dere garantert spenning og moro for hele familien i Ree Park.