Salt velvære i himmelske omgivelser

Danmark | Ingen kommentarer

I ett med havet, stranden og himmelen.
Slik kan det føles når man sitter og slapper av i det tidligere kirketårnet.

Den nedlagte kirken i Vesterhavn på Læsø ble delvis reddet fra rivningsdøden i 2008. Kirkeskipet ble erstattet med et lavt moderne bygg i betong. Taket i kirketårnet ble erstattet med glass, for å slippe inn mest mulig lys. Læsø Kur fremstår som et moderne SPA-anlegg med alle fasiliteter, men med en helt unik atmosfære. Det føles helt naturlig å senke stemmen et par hakk, og hvilepulsen kommer kjapt på plass. Her finner du også Danmarks eneste klimabehandlingssted.

Saltets velsignelse 

Læsø har vært kjent for sitt gourmetsalt også kalt « Det hvite gull» siden middelalderen, og restproduktet fra utvinningen er ekstremt rikt på mineraler og alger.  Dette videreforedles i hudpleieprodukter og brukes i behandlingsbassengene i kurbadet.  Det salteste av de tre bassengene som alle holder 37 graders varme, har en saltprosent som Døde Havet.

«I disse bade, kan du roligt lade dig flyde væk fra hverdagens stress og jag i halve og hele timer. Saltvandet vil pleje og rense din hud, mens du lader varmen trænge helt ind og gennemvarmer din krop”

Dette sitatet fra nettsiden stemmer virkelig. De stiveste muskler får ny energi, samtidig som du pleier sjela.

Vil du sette litt ekstra gullkant på tilværelsen for deg selv eller noen du er glad i? Hvorfor ikke unne deg en massasje eller en innpakning av leire og nyte dagen litt ekstra? Behandlinger må bestilles på forhånd, og det samme gjelder for lunsj.

Læsøfergen korresponderer med Danskebåten

Det går ferge fra Frederikshavn flere ganger om dagen, men er du morgenfrisk eller skal på dagstur? Da står du klar når Stena Saga legger til og sneier over til Læsøfergen som går 07.50. Turen over tar 90 minutter og fergen anløper Vesterhavn. Billetten tur/retur Frederikshavn – Læsø koster 60 DKK i lavsesong,  og 140 DKK høysesongen 23.juni – 14.aug.  Fra fergeleiet er det noen få minutters gange til Læsø Spa.

Åpningstider og priser 2018

Heldagsentré inkl. badekåper og håndkle 275 DKK I samkjøp med behandlinger 200DKK Velværebehandlinger fra 375DKK Åpent alle dager fra kl. 09.30 i tidsrommet 5.feb – 18.nov Barn fra 5 år i følge med voksne tillatt enkelte ettermiddager. Se hjemmesiden for ytterligere informasjon.