Si Ja til kjolen i Vejle: Say Yes to the Dress Danmark

Danmark | Ingen kommentarer

Har du lastet ned Dplay for å se Danskebåten kan det hende du også har kommet over serien “Say Yes to the Dress Danmark“. Men hvor er egentlig brudesalogen i den danske versjonen av programmet, og hvordan kommer man seg dit? Gjør en jentetur av det og start turen i spaet på Stena Saga. Vi viser vei! 

Hvor ligger salongen?

Salongen i Say Yes to the Dress Danmark ligger i Vejle, litt i overkant av 2 timer med bil unna Frederikshavn. Navnet på salongen er egentlig Panayotis Danmarks Brudekjolehus, og har flere ganger blitt kåret til bransjens beste i Danmark.


Faksimile Google maps

Panayotis historie

Panayotis feirer faktisk hele 50 år i Vejle i 2018, og er blant de ledende brudekjolesalonger i Danmark. Salongen ble åpnet av skreddermester Panayotis i 1968, og ble til tross for historisk lave bryllupstall rundt 1970 fort kjent for sine særegne og spennende brudekjoler.


Faksimile Brudemagasinet 2018

Turen til Vejle

Å kjøpe brudekjole er en opplevelse, og på samme måte som i den Amerikanske versjonen kan folk komme langveisfra for å kjøpe brudekjolen sin akkurat hos Panayotis. Ønsker du å ta turen selv, kan du både ta bil eller tog til Vejle fra Frederikshavn.

En tur på den TV-kjente brudesalongen kan enkelt kombineres med et 36-timerscruise fra Oslo, der du har hele 11 timer i Danmark med mulighet til å ta med bil. 36-timerscruise har avgang hver søndag utenom skoleferiene.

På båten over til Danmark kan dere skjemme dere bort i vårt 750 kvadratmeter store spa og nyte en deilig middag i en av våre restauranter. Hva med å kombinere turen med litt praktisk og rimelig handling til bryllupsfesten i vår Taxfree?

For timebestilling for kjoleprøving, ta turen innom brudesalongens nettside www.panayotis.dk. Båtbillett til både mennesker og en eventuell bil gjør du enkelt på Stenaline.no. Les mer om 36-timerscruise her.

Digital innholdsansvarlig, Stena Line Norge AS

Kommenter

E-postadressen din blir ikke publisert

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.