Si Ja til kjolen i Vejle: Say Yes to the Dress Danmark

Danmark | Ingen kommentarer

Har du lastet ned Dplay for å se Danskebåten kan det hende du også har kommet over serien “Say Yes to the Dress Danmark”. Men hvor er egentlig brudesalogen i den danske versjonen av programmet, og hvordan kommer man seg dit? Gjør en jentetur av det og start turen i spaet på Stena Saga. Vi viser vei! 

Hvor ligger salongen?

Salongen i Say Yes to the Dress Danmark ligger i Vejle, litt i overkant av 2 timer med bil unna Frederikshavn. Navnet på salongen er egentlig Panayotis Danmarks Brudekjolehus, og har flere ganger blitt kåret til bransjens beste i Danmark.


Faksimile Google maps

Panayotis historie

Panayotis feirer faktisk hele 50 år i Vejle i 2018, og er blant de ledende brudekjolesalonger i Danmark. Salongen ble åpnet av skreddermester Panayotis i 1968, og ble til tross for historisk lave bryllupstall rundt 1970 fort kjent for sine særegne og spennende brudekjoler.


Faksimile Brudemagasinet 2018

Turen til Vejle

Å kjøpe brudekjole er en opplevelse, og på samme måte som i den Amerikanske versjonen kan folk komme langveisfra for å kjøpe brudekjolen sin akkurat hos Panayotis. Ønsker du å ta turen selv, kan du både ta bil eller tog til Vejle fra Frederikshavn.

En tur på den TV-kjente brudesalongen kan enkelt kombineres med et 36-timerscruise fra Oslo, der du har hele 11 timer i Danmark med mulighet til å ta med bil. 36-timerscruise har avgang hver søndag utenom skoleferiene.

På båten over til Danmark kan dere skjemme dere bort i vårt 750 kvadratmeter store spa og nyte en deilig middag i en av våre restauranter. Hva med å kombinere turen med litt praktisk og rimelig handling til bryllupsfesten i vår Taxfree?

For timebestilling for kjoleprøving, ta turen innom brudesalongens nettside www.panayotis.dk. Båtbillett til både mennesker og en eventuell bil gjør du enkelt på Stenaline.no.

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.