Topp 5 grunner til å gå våren i møte på Skallerup

Danmark | Ingen kommentarer

En avslappende helg i boblebadet, eller en aktiv ferie med sport, trening og ridning på stranden? På Skallerup Seaside Resort trenger du ikke velge enten eller – her finnes det mye å velge mellom.

Blogginnlegget er tilpasset fra den svenske Stena-bloggen

Her er våre topp fem grunner til å dra på helgetur til Skallerup denne våren:

  1. Romulus spa – bad, badstue og avslapning

Skallerups spa- og velværeavdeling «Romolus» minner om det historiske Roma. Bad, badstue og avslapning i en skjønn atmosfære med koselig belysning, steinvegger, fontener og rennende vann. Unn deg litt ekstra med en deilig spabehandling. De fleste behandlinger kan dessuten fås som par-behandling.

  1. Riding – ri på islandshester langs stranden

Ri på islandshest. Islandshester har myke og behagelige bevegelser som gjør rideturen til en god opplevelse – selv for nybegynnere. Ikke gå glipp av en ridetur på det bølgende, danske landskapet, og på stranden.

  1. Trening – tren både utendørs og innendørs

I den store idrettshallen har du mulighet for å teste alle mulige typer sport. Tennis, badminton, basket, squash, innebandy, og mye mer. Her finner du også et treningsstudio for 16 år og oppover. Det er til og med mulighet for utendørsaktiviteter på fotballbane, strandvolleyball, fotturer, løping, sykkelstier, minigolf og mye mer …

  1. Kaldt bad – kast deg ut i det kalde vannet, og få varmen tilbake i badstuen

Få adrenalinkick er så sterke som når man isbader – og dessuten styrker det immunforsvaret. Her kan de som våger det kaste seg ut i Vesterhavet. Her finner du også et utendørsbasseng der årstidene bestemmer vanntemperaturen. Uansett hva du måtte foretrekker, kan du rett etter isbadet løpe inn i badstuen og varme deg opp til neste runde. En mer avslappende aktivitet får man lete etter …

  1. Mat – velg mellom flere, deilige smaksopplevelser i koselige omgivelser

Velg mellom Brasseriet, der maten er inspirert av sesongen og havet. Galleriet er en spennende smaksopplevelse med mat og vin i harmoni. Her serveres 2–6 retter med mat. Det finnes også en kafe og pizzeria som serverer take away. Du finner også en matbutikk med godt vareutvalg hvis du ønsker å lage maten selv, hjemme i feriehuset.

Fyrtårn-på-Skallerup

Fyrtårn på Skallerup