10 gode grunner til å ta båt til Danmark & Europa

Om bord | Ingen kommentarer

Våre passasjerer har forskjellige grunner til å reise med fergen. Vi har funnet frem 10 gode grunner til å ta båt istedenfor for eksempel fly eller tog neste gang du skal på ferie til et av våre destinasjonsland. 

1. Ta med den bagasjen du ønsker

Dette er en god grunn i seg selv. Skal du ha med deg utstyr på ferien? Fiskestenger, golfkøller eller sykler? Kanskje reiser du med barn, og må ha med barnevogn, bilsete m.m.? Det blir fort mye man skal ha med seg. På fergen kan du pakke bilen med det du trenger, eller ta med deg fiskestengene på lugaren om du reiser uten bil. Ingen spesialbagasje-gebyr! Ikke trenger du bekymre deg over 10 ml-grensen på håndbagasje heller, og hårsprayen får være med på lugaren.

2. Sjekk inn 30 min før avgang

På de fleste av våre avganger i Europa trenger du kun å være på terminalen en halvtime før avgang. Da slipper man timelange køer på flyplassen.

3. Ta med bil

Et kjempe-pluss når man skal til Danmark eller ferie i Europa. La barnesetene forbli festet, ha litt snacks i hanskerommet, la speilene stå som de alltid gjør, og slipp unna både kø og kost ved leie av bil. Ta med deres egen bil på båten, med plass til både mennesker og bagasje.

4. Oppdagelsesferd om bord

Du kan jo i teorien gjøre dette på fly og tog også, men det er vel ikke alle fly og tog som har lekerom, spill-arkade, Taxfree, sol på dekk og ulike restauranter? Vi tør nesten garantere at en oppdagelsesferd på båt slår turen frem og tilbake til toalettet på et fly.

5. Våkne uthvilt på destinasjonen

La reisen til Danmark gjøre seg selv i løpet av natten, og våkne frisk og uthvilt neste morgen.

6. Hold barna underholdt

I alle skolens ferier har vår danmarkslinje fra Oslo Barnas Båt, med piratshow, barnemenyer og aktiviteter. Lekerommene har vi året rundt, og selv de små kan sette pris på en tur i vår butikk om bord. For de litt større barna er spill-arkaden en sikker vinner.

7. Shopping

I vår butikk kan du kjøpe med parfyme, hudpleie, leker med mer på vei til destinasjonen, og unne deg noe godt fra Taxfree på vei hjem. Fordi du er på en ferge slipper du også å tenke på 10 ml-grensen på håndbagasje.

8. Ta med familiens beste venn

Ta kjæledyret med på ferie! Spar penger på kennel, eller skyldfølelsen av å la husdyret bli hjemme. På Sten Saga har vi egne dyre-lugarer. Men vær rask: det er begrensede plasser på hver avgang, og våre dyrelugarer er populære.

9. Nyt turen på spa

Vil du slå ihjel tid på reisen? Hva med å ta en tur i vårt lekre spa om bord? Her er det 750 kvadrat med bassenger, badstuer, og ikke minst en fantastisk utsikt over sjøen i front.

10. Spar penger på destinasjonen hos oss

Visste du at du kan spare 20% på båtreisen om du bestiller opphold gjennom oss? Vi samarbeider med hoteller og feriesteder i Danmark, Tyskland og flere andre steder i Europa.

 

Så dropp stressende og sammenklemte timer på flyet – nyt komforten og plassen på en Stena Line-ferge og la ferien begynne så fort du går om bord. 🙂