7 steder du ikke visste har blitt pusset opp på Danskebåten de siste årene

Om bord | Ingen kommentarer

Hvor oppdatert er du på din danskebåt-kunnskap? Er du blant de som mener båten er en gammel holk, eller er du “up to speed” på endringene og oppussingene som har skjedd på Stena Line-fartøyet Stena Saga de siste årene?

Her er fem steder du (kanskje) ikke visste at har blitt oppusset de siste årene:

1. C-View

Som vår cruise manager Linnea har sagt: C-View er hjertet når det kommer til underholdning på båten – men visste du at C-View har fått flere oppgraderinger de siste årene? I tillegg til å ha en fresh casino-del, har faktisk hele C-View inkludert gulv, bord og sitteplasser blitt totalrenovert så sent som i 2017.

 

2. Captains Class-lugarene

Enten du alltid reiser i standard lugar, eller liker å oppgradere til Comfort Pluss, så har du kanskje ikke vært inne på Captains Class? Der var det allerede større lugarer, men i 2016 ble både lugarene og Captains Class loungen totalrenovert.

 

3. Konferanselokalene

Pusset opp og pusset opp fru Blom! Konferanselokalene ble faktisk i 2011 byttet ut med et spa, som i 2019 ble revet og gjort om til et splitter nytt konferansesenter igjen, med alt av tekniske fasiliteter og skipets kanskje beste utsikt i front.

 

4. Café Saga

Enkelte husker kanskje båten med Forza bar og kiosk. Du ville nesten ikke kjent igjen dekk 7, som nå rommer Cafe Saga. Der har du plass til å slappe av og ta en matbit mens ungene leker i det lekre lekeområdet.

 

5. Taxfree-butikken

Selv om den en periode ble kalt “Outlet on board”, vil vel Taxfree alltid være Taxfree på danskebåten. Innredningen har imidlertid blitt freshere og i dag kommer du inn i en relativt ny butikk når du reiser med Stena Saga. Husker du hvordan Taxfree så ut tidligere?

 

6. Comfort-/Premium-lugarene

De populære Comfort Plus-lugarene ble i 2020 pusset opp til en splitter ny lugarkategori, Premium class. Dette er vår nest beste lugarkategori etter Captains, og en lugarkategori som fort blir utsolgt på større temacruise.

 

7. Auditoriet

Auditoriet led en periode av litt etterslep på oppussingen med provisoriske trekk over stolene, men fikk i 2019 nye trekk og hele lokalet fikk en oppfriskning. Nå passer det like godt til konferanser som barneteater i skoleferiene.

 

Noen andre områder som ikke nådde opp på listen, men som til stadighet har fått oppgraderinger er: Arkaden på dekk 4, som i tillegg til nye maskiner og sitteplasser har fått lekestativ for de litt mindre barna. Riva bar på dekk 8 er allerede ganske friskt og lyst lokale, men har i de siste også fått nytt møblement. Lekerommet på dekk 7 blir også regelmessig oppdatert, siste endring var i 2019 da det ble flyttet til inngangen av Café Saga.

Ble du overrasket over noen av oppgraderingene?