80-tallsfest klær: Skulderputer, kreppet hår og leggvarmere

Om bord | Ingen kommentarer

Skal du på 80s cruise, eller er det et annet 80-talls-party på tapeten der du trenger tips til antrekk? Enten du har levd gjennom 80-tallet selv, eller kun har hørt rykter om det famøse mote-tiåret: Her får du tips til 80-tallsklær eller kostyme for kvelden! 

1. Skulderputer

Skulderputer var et “must” på 80-tallet. Både damer og menn rocket fremhevede skuldre – og det trenger ikke være kun dressjakker! Let på den lokale bruktbutikken etter kjoler, og til og med gensere med skulderputer.

2. Neon-farger

80-tallet var tiåret der alt var lov innenfor farger. Jo sprekere, jo bedre! Implementer gjerne både i klær, sminke eller kanskje til og med slips(!).

3. Kreppet hår

Krepper du håret er du på god vei til å bli en 80-tallsgudinne. Setter du i tillegg håret opp i en høy hestehale, gjerne litt på siden av hodet og topper det hele med et fargerikt tøystrikk er kveldens sveis reddet!

4. College-genser og litt for stor jeans

Et fullkomment 80-tallsantrekk er en litt for stor steinvasket jeans med høyt liv, samt en college-genser – gjerne av merket Ball – stappet ned i buksa. Kombiner med mokasiner eller Converse, og du er good to go!

5. Grilldress og leggvarmere

På samme måte som 00-tallets grå joggebukse er det helt lov å spille litt mer sporty enn man egentlig er på 80-tallsfest. Kjør full grilldress eller tights med leggvarmere for å vise at du er festens spreke innslag.