Vi lanserer vårt adventskalender-spill: Gaming Line

Om bord | Ingen kommentarer

Selv om vi mener at det å reise med oss skal være en flott opplevelse, skjønner vi at det kan være noe dødtid enten på vei inn i båten eller mellom slagene om bord. Vi ønsker likevel at du skal være underholdt gjennom hele reisen om du ønsker det, og satt oss i tenkeboksen. De fleste av våre reisende vil ha med seg enten en smarttelefon eller tablet – og med nytt wifi på terminalen så tenkte vi at et mobilspill kunne vært løsningen. Vi tenkte faktisk så mye på det at vi laget et! 

gaming-line_1280x502_2

Bli med oss å teste Gaming Line

Denne uken lanserer vi vår første versjon av spillet Gaming Line; En samling klassiske arkade-inspirerte småspill. I første versjon kan du øve deg på spillene, og prøve å slå din egen rekord. Blir du ordentlig god i småspillene kan det nemlig lønne seg når desember nærmer seg.

Last ned her: 

App_Store_Badge_135x40_Master_062012 App_Store_Badge_135x40_Master_062012

 

Vinn mynter som kan brukes i Taxfree, samt spennende premier

Neste release kommer ut den 25. november – har du allerede lastet ned spillet trenger du kun oppdatere det. Det er din trening vil komme til nytte – i versjon 2 kan du nemlig spille mot venner, bekjente og helt fremmede for å slå dagens rekorder. Her kan du også samle opp mynter, eller “coins” – og til forskjell fra andre spill kan du faktisk bruke disse myntene på utvalgte fysiske produkter i vår Taxfree om bord i tillegg til i spillet!

 

Spill i årets adventskalender

Første desember eskalerer spenningen ytterligere, og spillet blir til vår årlige adventskalender! Spillet i seg selv endrer seg ikke, men om du fullfører alle dagens fire utfordringer kan du være med i trekningen av fysiske premier fra vår adventskalender!

I premiepotten finner du 12 ulike gaver fra Taxfree, og 12 reisegavekort. Hovedpremien er en storbytur sponset av Stena Line og Sembo.

 

 

Vi håper du vil like spillet like mye som oss! Kom gjerne med tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller på Facebook om du har kommentarer til spillet underveis i testingen. Vi setter pris på tilbakemeldingen!

 

Tags: