Annerledes julebord: Oslo – Frederikshavn

Om bord | Ingen kommentarer

Er du lei av det klassiske julebordet med pensko i snø og sludd, hårsveiser og sminke som tar kvelden før man i det hele tatt har ankommet restauranten, og kald taxikø på slutten av kvelden? På Stena Line kan du få julebord-opplevelsen, komplett uten taxikø, og kun en kort gange fra lugar til restaurant eller julebuffet: Alt på under 24 timer. Vi tok en tur og sjekket ut hvordan et annerledes julebord til sjøs kunne utarte seg.

Sett gjerne på denne versjonen av Sleigh Ride mens du leser for en smak av julebords-følelsen:

Velkommen om bord

Første stopp er lugaren. Sett fra deg tingene dine og heng boblejakken i skapet før du tar en tur rundt på skipet og ser på juledekorasjonene på skipet. Julestemning skal du i hvert fall klare å få, og er du klar for en juleøl allerede rekker du kanskje innom en av båtens serveringssteder før middagen starter.

Stena Line Saga 2014 Desember

Stena Line Saga 2014 Desember

 

Julebuffet eller restaurantmiddag

Er du ribbe- eller pinnekjøtt-menneske? I vår buffet får du begge deler, samt mye mer innenfor både julemat og annen mat. Når dere har kommet dere til bords er det kanskje klart for noen julebordsleker eller en liten velkomsttale. Herfra er det bare å gyve løs på julematen og god drikke. Sitt ned og nyt den gode maten med venner eller kolleger.

 

Ingen taxi-kø til neste sted

Når maten begynner å sette seg og folk har fått i seg riskremen kan det være tid for å rusle videre. Heldigvis trenger ingen ringe taxi. Kanskje drar dere rett til hovedscenen i The Bar for å få med dere kveldens live underholdning? Eller er trubadur eller karaoke i Riva mer fristende? Uansett hvor dere velger å dra er det garantert null taxi-kø også hjem til lugaren på slutten av kvelden.

 

Stena Line Saga 2014 Desember

Neste dag

Der de fleste julebord kommer til kort når festen avslutter fortsetter opplevelsen på julecruise. Ta en tur i frokostbuffeten, før du hviler i Plus Lounge – eller hva med å få unna litt julegaveshopping i taxfree? Om dere vil kan følget møtes igjen til lunsj i Eight restaurant, eller kanskje man tar litt egentid og kjenner litt på den kalde vinterluften og gode utsikten på dekk.

Stena Line Saga 2014 Desember

Slapp av om bord til du må møte hverdagen igjen idet du stiger ut av terminalen. En trøst er at det er gangavstand til Oslo S, men at det også går buss om du ikke vil gå i snøen.

 

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.