Zita og Zotpiratene Trylleformelen Danskebåten Stena Saga

– Kjære alle barn, jeg trenger deres hjelp!

Om bord | Ingen kommentarer

Zita Zot, den tøffeste piraten på Skagerrak, sliter med å få sove om natten. Gang på gang våkner hun fra et forferdelig mareritt om at den onde Kaptein Slesk, Zotpiratenes erkefiende, er på jakt igjen. Er det drøm eller er det virkelighet?

Vi tok en prat med regissør og manusforfatter Linn-Agnete Olsen før avreise. Hun kjenner Zotpiratene veldig godt og kan fortelle at Zita, Kaptein Zot og Texas fremdeles er sotete etter brannen for flere år siden – men at de er sååå klare for sommer på Stena Saga og en ny sesong med Barnas Båt.

– Vet du, vi har til og med fått nye klær! Det er rett og slett innmari kult! hilser Zita.

Nye kostymer, nye familielugarer og spennende ny forestilling

Årets forestilling “Trylleformelen” er fullpakket med humor og spenning, sang og dans. Og for alle som synes fjorårets forestilling var litt skummel, kan regissøren love at årets show er litt mindre skremmende – men likevel akkurat passe spennende.

– Jeg tror forestillingen passer for alle småpirater fra tre år og oppover  – men jeg er helt sikker på at de voksne kommer til å le og kose seg masse også, sier regissøren.

Klikk på bildene – smakebiter fra den nye forestillingen!

Her er en bitteliten forsmak fra forestillingen:

PS. Siste nytt for alle som elsker pirater er at da Stena Saga ble pusset opp i vår, fikk Zotpiratene en egen piratkorridor på dekk 5. Sov som ekte pirater i familielugarer – med garantert ro kl 21.00. Ekte Zotpirater skal jo tidlig opp for å få med seg alt som skjer på båten på dagtid også!

Alle barn lurer: Er Slesk med i år også?

Alle som fikk med seg fjorårets forestilling “Havets Hemmelighet” husker at den fryktelige Slesk stjal den magiske ringen til Zita. Slesk er en skikkelig skummel type og alle Zotpiraters skrekk. Årets forestilling åpner med at Zita har mareritt.

– Hun er så redd for at Slesk skal komme om bord i skuta. Og nå trenger hun alle barnas hjelp for å overvinne ham en gang for alle, sier Linn-Agnete Olsen.

For når småpirater og Zotpirater står sammen kan det onde garantert overvinnes …

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.

Tags: