møterom med gule stoler og vindu ut mot havet

Bilde-omvisning på Stena Lines konferansesenter

Om bord | Ingen kommentarer

I 2019 var vi så heldige å få splitter nye konferanselokaler i det som ofte blir kalt skipets beste lokaler; øverst, helt i front av fartøyet. Med en fantastisk Plus Lounge i front, fem møterom samt et auditorium er det blant de fineste konferanselokalene til sjøs, om vi må si det selv! Et ekstra pluss er det at skuta seiler fra Oslo, i gangavstand fra Oslo Sentralstasjon.

Her får du en bildebasert omvisning i våre flotte lokaler, og ønsker du en faktisk omvisning kan du selvsagt dette på tirsdager utenfor skoleferier når båten ligger ved kai i Oslo sentrum.

 

Kom inn, kom inn! Det første som møter deg er resepsjonsområdet der deres konferansevert vil være tilgjengelig. Her finnes også hyller med noe av utvalget fra Taxfree: 

hyller i konferansen med ting fra Taxfree

Går du videre kommer du til våre serveringsdisker med forfriskninger og snacks som er en del av konferansepakken: 

disk med snacks i form av frukt ig nøtter, samt drikke

Ah, jeg ser du lengter nedover mot Plus Loungen i enden av bildet? Men vent litt, la oss vise deg vårt største møterom først: 

møterom med gule stoler og vindu ut mot havet

Styrbord møterom kan brukes til større grupper, og det kan settes inn bord om man skal ha gruppeoppgaver eller workshop. Sjøutsikten er inkludert i prisen! 

Men vi har mye å se, la oss gå litt videre. 

På hvert hjørne lengre frem på skipet finner du to konferanserom med runde bord: 

Disse 2 konferanserommene er helt like, bare speilvendt. Kjempefine for å trekke seg litt unna, samtidig som man har de tekniske konferanse-fasilitetene man ønsker. 

Rett utenfor disse rommene med runde bord er serveringsdiskene med pausesnacks som er inkludert, eller dere kan få danske smørrebrød, wraps eller annen servering om dere har bestilt dette: 

Men du; ta med deg et kakestykke, så skal jeg vise deg selve kronen på konferanselokalet; Plus Lounge! 

 

Jeg sa jo at det var bra! Her kan dere slappe av i pausene, eller ta en pause etter et effektivt konferansedøgn. For nevnte vi at våre konferanser er fra 24 timer lange, slik at dere kun trenger én dag ute av kontoret? Trenger dere mer tid kan man selvsagt utvide med tid i den sjarmerende danske byen Frederikshavn. 

“Ser du det i horisonten, Ulrika? Det er omsetningen på vei oppover etter en vellykket strategisamling!”

 

For en fysisk omvisning, se våre nettsider for konferanse der du finner kontaktinfo til vår flinke konferanseavdeling. Der kan du bestille en visningslunsj med omvisning og lett servering, lese mer om våre rom og fasiliteter, eller se priseksempler.

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.

Tags: