Ingen-anledning-er-for-liten-for-en-liten-ferie

Ingen anledning er for liten for en liten ferie

Om bord | Ingen kommentarer

Kom som du er, og dra som du drar. Stena Line er folkets båt, og vi står alltid klare til å ta deg i mot – uansett hvor stor eller liten grunn du har til å ta deg en liten ferie!

Ung eller gammel, tykk eller tynn, høy eller lav – vi trenger alle et avbrekk fra hverdagen en gang i blant. En pause fra de faste rutinene. En pause fra de kjente omgivelsene. En pause fra de vante menneskene. Ja, for det er vel ingen hemmelighet at hverdagslivet kan bli litt vel rutinepreget til tider? Og det er jo ikke særlig spennende …

Vi har bestemt oss for å slå et slag for flere avbrekk i hverdagen! For bør vi ikke alle bli flinkere til nettopp det? Til å ta oss en liten ferie, selv om det ikke er ferie? Til å ta den fridagen når vi har lyst til å ta den fridagen? Til å feire de små anledningene i livet?

Jo, det synes vi! Og derfor jobber vi hver dag for å skape et sted hvor du kan ta deg en pustepause. Et sted hvor du har mulighet til å oppleve noe annet, gjøre det du liker, slappe av og ha det gøy. Ja, rett og slett et sted hvor du kan senke skuldrene og være deg selv.

Hva er din anledning til en liten ferie?

Noe for en hver smak

Vi skjønner at om du skal kunne ta deg flere avbrekk fra hverdagen, så må forholdene også ligge til rette. Derfor er det viktig for oss at et StenaCruise ikke skal kreve mye planlegging eller sparing i forkant. Hos oss skal du kunne stige om bord når enn du måtte behøve litt luft under vingene – eller hav under bena, som vi pleier å si.

Hos oss skal du også alltid kunne legge opp turen som du selv vil. Enten det er tilpasset smak, humør, anledning eller lommebok.

Og ønsker du litt ekstra komfort, husk at du alltid kan forhåndsbestille rom med vindu, sen utsjekk og fast track sånn at du slipper kø ved av- og om bord-stigning. Så da vet du hva du skal gjøre neste gang du kjenner på hverdagslivets rutiner, eller finner en anledning til å ta deg en liten ferie. Og husk, hos oss er ingen anledning for liten!

Vi gleder oss til å se deg!

Alle om bord!

 

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.