– Jeg trenger bare en liten pause!

Om bord | Ingen kommentarer

Det er klesvask og husvask. Mat skal handles, lages, og for meg er hverdagen både kjas og mas. Men jeg skal også ha litt tid til for meg selv. Skal jeg ikke?

Er det ikke flott? Når jeg endelig ser bunnen av skittentøyskurven kommer haugen tilbake like plutselig som en halvmeter med snø i mars. Livet har lært meg at hverdagen ikke er bare-bare, men det skal jo også være litt kos? Jeg vil i alle fall ha noe å se frem til. Noe jeg gleder meg ekstra mye til. Det fortjener alle hverdagshelter.

For det er det vi er. Vi som står opp klokken fem om morgenen for å måke frem bilen fra den plutselige snøhaugen. Vi som både lager mat, skifter dekk på bilen, går tur med hunden, bruker refleks og kildesorterer. Vi fortjener et lite pust i bakken!

Jeg drømte om åpent hav

Jeg har lært mye av disse hverdagene. Visste du at når du bruker barnas badeskum istedenfor sjampo, så forsvinner ikke matoslukten fra håret? Og det var da jeg sto der i dusjen, og så at håret mitt var en eneste stor badeskumboble, at mannen min sa de magiske ordene: Kjære, du vil ikke bare reise bort fra alt en døgn da?

24 timer pause – min tid!

Jeg hadde jo ikke akkurat tid til en langhelg på SPA, men et døgn for meg selv med havutsikt fra lugaren, musikk på øret og nydelig mat som jeg slapp å lage selv – var akkurat det jeg trengte.

Men aller best: Pure Nordic Spa. 750 kvadratmeter med badstuer, varme og kalde bad, eventyrdusjer, jacuzzi og en utsikt helt fri for hverdagsmaset.

Havet lå åpent, og alt som krysset øyeblikket var en taus måke. Det sildret i vann, og et kunstverk av mosaikk i vakre farger lokket meg inn i en verden av damp. En eneste tanke var igjen i hodet: Dette er min tid.

Fire årstider på en time

Pure Nordic Spa er skapt med inspirasjon fra nordisk natur og de fire årstidene. Grønne bjørkestammer og frisk duft minner om vår. Vinteren kjente jeg da jeg dukket ned i bassenget som var formet som et hull i isen. Fjellbekken sildret som på en varm sommerdag. Lyset var i bevegelse, og alt stress i verden forsvant da jeg beveget meg fra mørke laguner og ut til den blendende havutsikten.

Kom igjen hverdagen: Jeg er klar igjen!

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.

Tags: