Julegavetips til barn – både små og store

Om bord | Ingen kommentarer

Skal du ut og reise før jul? Det kan være en ypperlig mulighet til å få unna litt julegaveshopping. Her er våre gavetips til barn, enten det er små barn, eller litt større:

1. Vinterens store hit: Trolls

En av vinterens og julens store hits i år er de søte trollene fra animasjonsfilmen Trolls. På Stena Saga har vi en rekke produkter fra filmen, men en av favorittene er kanskje disse søte figurene til bare kr 59,-:

SAMSUNG CSC

 

2. Sokker som ikke er kjipe å få

Sokker virker kanskje ikke som et selvsagt gavevalg til barn, men med disse fargerike sokkene fra Happy Socks blir det morsomt å få sokker i julegave. Praktisk og fint i 2-pack til kr 89,-:

SAMSUNG CSC

 

3. Den tidløse til minstemann

Treleker holder i generasjoner, og denne racerbilen fra Brio er en populær klassiker for de minste. På Stena Saga får du den til kr 89, i både rød- og trefarget.

SAMSUNG CSC

 

4. Barnets beste venn

Disse hunde-bamsene er bestselgere på Stena Saga. De kommer i ulike hunderaser som labrador, dalmatiner m.fl. og prisen på bare kr 79,- gjør at denne lille krabaten er mye kjærlighet for pengene.

SAMSUNG CSC

 

5. Godteri som ser KJEMPESVÆRE ut

Noe av det som er ekstra stas med Taxfree er alt godteriet i jumbo-forpakning. Hva er vel ikke bedre enn en forvokst Toblerone, en kjempediger Mentos-pakke, eller kanskje denne kjempe-kjærligheten på pinne?

SAMSUNG CSC

 

Har du noen gode gavetips til barn på lur?