barnehagebarn med nisselue ved juletreet

5 julegavetips til barnehagebarn fra Taxfree

Om bord | Ingen kommentarer

Trenger du julegave til et barnehagebarn? En reise før jul kan være en ypperlig mulighet til å få unna litt julegaveshopping. Her er våre gavetips til små barn som går i barnehage, park eller er hjemme:

1. Språkhjelperne: Babblarna

Et verktøy som ofte brukes til språkutvikling i barnehager er Babblarna, og er barna bevandret på YouTube kan det godt hende de kjenner disse derfra også. De friske fargene og søte figurene blir fort en poppis også for de som ikke kjenner dem fra før:

bamser formet som figurene fra babblarna

 

2. Sekker formet som dyr

Enten barnet trenger en liten sekk i barnehagen, eller bare liker å bære rundt på tingene sine hjemme er disse sekkene formet som bamser kjempefine gaveideer. Velg mellom ape, elefant, frosk med flere:

 

3. Byggeklosser for de minste

DUPLO er klosser selv de minste klarer å bruke, men er også populære blant større barnehagebarn. Vi har en rekke DUPLO-sett i Taxfree, fra mer basis-klosser til morsomme sett med dyr og kjøretøy.

 

4. En stor bamseklem!

Det finnes en rekke bamser som barnehagebarn kan like i Taxfree, men disse supermyke bjørnene er fantastisk verdi for en hyggelig pris, der du får en ganske stor bamse i god kvalitet for kun kr 199.

 

5. KJEMPEstort godteri

For litt større barnehagebarn er det kjempestas med godteri i superstor størrelse. Som om godteriet har vært gjennom en forstørrelsesmaskin! Hva med en superstor sjokolade eller denne kjærligheten på pinne som er over 15 cm i diameter fylt med masse små kjærligheter på pinne?

SAMSUNG CSC

 

Hva er ditt beste gavetips til barnehagebarn?