Julegavetips til mamma fra Taxfree

Om bord | Ingen kommentarer

Selv om det kan være lett å plukke ut noe musserende til mamma fra Taxfree finnes det så veldig mye mer å velge mellom. Her er våre gavetips til mor før jul:

1. Til mammaen som bryr seg om interiør

Er din mor opptatt av interiør og design kjenner hun nesten garantert til merket Kay Bojesen. Disse trefigurene fra Kay Bojesen er designklassikere, og en sikker vinner under juletreet. I Taxfree finner du dem til ekstra god pris i forhold til veiledende pris i land.

 

2. Gavesett med mors favorittduft

Ta en titt i mammas parfymer, finn den hun liker best og kjøp et lekkert gavesett med parfyme og body lotion. Noen av settene, slik som dette fra Marc Jacobs, har også med dusjsåpe. I tillegg til at du gjerne sparer noen hundrelapper på å kjøpe settet på Taxfree koster settene som regel ikke stort mer enn selve parfymen alene utenom jul.

SAMSUNG CSC

 

3. Sett med Body Butter

Disse body-butterne fra The Body Shop er gjerne en favoritt hos jenter og damer i alle aldre. Hva med å kjøpe dette gavesettet med hele 5 ulike lukter til bare kr 199,-? Før jul får du gjerne gavesett fra Body Shop til ekstra gode priser i vår Taxfree, slik at du også kan kjøpe til både mor, søster eller venninner.

SAMSUNG CSC

 

Hva er dine julegavetips til mamma?