to tenåringer med konfetti rundt seg, der den ene har på seg en julenisselue

5 julegavetips til tenåringen (gutt og jente)

Om bord | Ingen kommentarer

Tenåringen kan være vrien å kjøpe julegave til, men vi har samlet noen gode tips til gaveidéer for både jul og bursdag som finnes i Taxfree (men også andre steder). Forslagene er unisex og passer til både gutter og jenter.

1. Bærbar høyttaler

Et sikkert julegavetips til tenåringen er bærbare høyttalere. Kvaliteten og batteritiden på disse har blitt meget god med årene, og har tenåringen allerede én, kan disse fra JBL seriekobles for et enda bedre lydbilde.

JBL bærbar høyttaler

 

2. Gode hodetelefoner

Vil du heller la tenåringens musikk være forbeholdt tenåringens egne ører kan et godt headset være en fin gaveidé. Disse fra JBL har god lyd med en klar bass til en fornuftig pris:

Pure Bass sound JBL

 

3. Solcelledrevet power bank

Undersøkelser viser at gjennomsnittsnordmannen ser på mobilen sin over 100 ganger i døgnet (!). Den gjennomsnittlige tenåringen drar nok ikke snittet ned, og da kan dette ekstrabatteriet fra Mitone være godt å ha. Det kan lades opp enten via en PC eller ved å ligge i solen.

Mitone solar power bank

 

4. Nutella-bokser

Er tenåringen glad i sjokolade faller nok denne samlepakken med små Nutella-glass i smak:

nutella-pakke

 

5. Caps eller lue fra New Era

Disse hodeplaggene fra New Era med det gjenkjennelige “NY”-merket er en klassiker brukt av både kjendiser og sportsprofiler. New Era har kvalitetscapser som varer, og passer de fleste stiler med sine ulike fargevariasjoner. Fås til en ekstra god pris i Taxfree.

New Era caps på veggstativ

 

Hva er ditt beste gavetips til tenåringer?