Nytt år – nye artister og god underholdning!

Om bord | Ingen kommentarer

Trang Fødsel Trio

Med hits som «Kursiv», «Drømmedame» og «Livet er helt ålreit» er det ikke annet å gjøre enn å la seg rive med og delta i allsangen! Trang Fødsel Trio reiser land og strand rundt og holder konserter. Den 6. februar er det endelig vår tur, da kommer tre av medlemmene om bord for å skape godstemning med strofer som «Digger, digger, digger at jeg står i kursiv hos de aller største bankene i landet!» Fikk du med deg «Hver gang vi møtes» på TV2 som gikk lørdag 20. februar? Der ble du litt bedre kjent med vokalist Hans Petter Aaserud.

Beatles

De satte enorme spor og regnes som et av de mest suksessrike bandene noensinne! Det engelske rockebandet har satt utallige rekorder og solgt milliarder av plater! 10. februar inviterer vi til Beatles Cruise for å hylle musikkgruppen «The Beatles.» Om bord kommer Det Betales, ingen andre enn verdens mest erfarne og beste Beatles tribute- band! De har holdt på i over 30 år og Beatles egen manager Allan Williams har selv uttalt «Det Betales is the best Beatles tribute band in the world!» Det er bare å glede seg til vi får høre de fremføre låter som Twist & Shout, She loves you, I feel fine, From me to you og  Eight days a week.

Staysman og Lazz

Partybåten får besøk av partybandet, for 10. mars er det nemlig duoen Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen som skal lage liv om bord! Bandet startet opp i 2009 og i 2010 ble de kjent gjennom Sommerstjerner. Duoen var i 2014 det mest spilte norskspråklige bandet med albumet «Helt sykt store hits» Med låter som «Kaptein Morgan», «Brun og blid» og «Se så glad nissen er» har de oppnådd millioner med streams og listeplassering på VG- lista. I 2015 deltok de i Melodi Grand prix med låten «En godt stekt pizza» Vi tipper dette blir underholdende!

Rockabilly

Gjør dere klare for litt skikkelig Rock`n Roll! 17. mars inviterer vi til Rockabilly Cruise med selveste Robert Gordon! Han har flere listetopper og Bruce Springsteen er fan! «Jeg kan ikke tenke meg noen musiker som spiller skikkelig rock`n roll, med unntak av Robert Gordon» har Bob Dylan utalt. I tillegg til Robert kommer også Frederik Støvind og hans Fat Fred og The Possumhunters om bord! Vi snakker svingende blues og hillbillymusikk med spor av både New Orleans, Nashville og Austin i seg! Her blir det sceneshow og rock`n roll av beste kvalitet!