To blide damer på oktoberfest

Joddelihuu – endelig tid for oktoberfest om bord!

Om bord | Ingen kommentarer

13. og 14. oktober er det duket for temafest på Stena Saga med godt øl, langbord og ompa-orkester. Finn frem Lederhosen eller Dirndl, og inviter med kjæresten, vennegjengen eller utdrikningslaget på årets morsomste begivenhet.

Verdens største folkefest

I år arrangeres den 184. oktoberfesten – også omtalt som verdens største folkefest. Feiringen ble arrangert for første gang i München i 1810, i anledning bryllupet til kronprins Ludwig og prinsesse Therese av Sachsen-Hildburghausen. De kongelige inviterte Münchens innbyggere til hesteløp, øl og andre festligheter, og siden den gang har oktoberfest blitt arrangert nesten årlig i den tyske byen. På Stena Saga får du oppleve den gode oktoberfest-stemningen uten å måtte reise helt til Tyskland.

O´ zapft is!

O´ zapft is! Roper ordføreren i München, tapper den aller første ølen og markerer med det at festivalen er i gang. Tradisjonen tro er det nemlig øl, øl og mere øl som gjelder, og om bord på Stena Saga finner dere selvsagt langbord og øltelt i ekte oktoberfest-stil.

I tillegg til godt øl og tysk mat, spiller blant annet Roars Ompa Orkester og Torgeir og Kjendisene. Her blir det garantert full trøkk i ekte bayersk stil.

Luksus dagen derpå

Glir kveldens oktoberfest over i tidlige morgentimer er det godt å vite at rekreasjonsmuligheter og luksus ikke er langt unna. Hva med å unne dere noen timer i vårt prisbelønte spa? Her finner dere badstue, eventyrdusjer, varmebassenger og en avslapningsavdeling med fantastisk havutsikt. Lite hjelper vel mer på formen for en sliten festdeltager enn det!

Spa

Foto: Stena Line