Premier i årets adventskalender hos Stena Line

Om bord | Ingen kommentarer

Denne års adventskalender er litt annerledes. – Det er faktisk et spill! Eller, for å være mer presis: en daglig utfordring i vår nye app ‘Gaming Line’. Du kan vinne fantastiske premier fra Taxfree, samt reisegavekort og en hovedpremie på selveste julaften: en weekend-reise med ferge og overnatting, sponset av Stena Line og reisebyrået Sembo. 

Premiene varierer fra luksuriøse dufter til henne, gavesett til ham og de populære figurene fra Trolls til de små. Vi ønsker å engasjere hele familien, og har premier for alle.

Hver dag fra 1. desember, helt frem til julaften, kan du konkurrere mot familiemedlemmer, venner, eller resten av Norge, for å vinne flotte premier. Her er premiene fra Taxfree som du har mulighet til å vinne frem til jul:

Perfumes from Santa Line

Duftfavoritter til ham og henne
En duft kan bringe tilbake minner, og favorittduften din er ofte en du kan bruke hver dag, eller til den helt spesielle anledningen. En god duft kan faktisk sette prikken over i’en på partyantrekket og få deg til å føle deg fantastisk!

Vi har valgt ut fire duftfavoritter til julen, som også er gode gavetips:

  1. Paco Rabanne ‘One Million’
  2. Daisy Marc Jacobs Shine Limited Edition
  3. Giorgio Armani Code Profumo
  4. Yves Saint Laurent Mon Paris

Last ned appen for muligheten til å vinne en julegave til deg selv eller noen du er glad i. Søk på “Stena Line” i App Store, eller finn linker til appene her.

Clarins - skin care from Santa Line

Bestsellere innenfor hudpleie
Få igjen gløden i gusten vinterhud, og føl deg komfortabel i din egen hud denne julebordssesongen. Deltar du i julekalender-spillet kan du vinne en Clarins French Beauty Box, med en rekke herlige produkter.

Candy from Santa Line

Sjokolade-glede
En favoritt under treet og en sikker gave-vinner er sjokolade som kan nytes sammen med myke sokker foran peisen i romjulen. I adventskalenderen kan du vinne blant annet “Lindt Champs Elysees Milk Chocolate Box”, “Lindt Marc De Champagne” og Toffifee Juleboks – kanskje får du plass til en av disse i julestrømpen også?

Toys from Santa Line

Populære gaver til de små med Trolls og Glubschis
Gaming Line-adventskalenderen passer også for den litt yngre garde, og vi har derfor selvsagt med noen premier til de små. Kanskje har barna sett filmen Trolls før jul? I vår adventskalender kan du vinne de populære små figurene fra filmen, med det morsomme håret. Du kan også vinne herlige myke venner fra Glubschis!

Happy Plugs & Happy Socks from Santa Line

“Happy” tilbehør 
Ifølge en studie gjort av Matt Killingsworth er vi mer ‘happy’ rundt høytidene. Det kan vi kjenne oss igjen i! Ofte har man litt fri fra jobb, tilbringer tid med venner og familie, og eller kjenner julestemningen ute blant julegater og julemusikk. Hva kunne vel så vært bedre enn en noen Happy Socks eller gullfargede Happy Plugs hodetelefoner?

Så last ned, spill, vinn og ha det moro!