Shopping i Taxfree-butikken

Om bord | Ingen kommentarer

En båttur på Stena Line gir en god anledning til å kjøpe seg noe ekstra fint, og kanskje også noen små gaver til barn og familie. I taxfreebutikken om bord på Stena Saga finner man et stort utvalg av kjente merkevarer både når det gjelder hudpleie, leker, parfymer, make up og accessoirer. Og prisene er selvfølgelig mye lavere enn de er i land.

Det er ingen hemmelighet at det er kvinner som står for mye av shoppingen om bord, men for denne målgruppen finnes det jo også så mye fristende. Litt foundation, en fin øyenskygge, solpudder og en god fuktighetskrem vil garantert få deg til å føle deg freshere! Topper man det hele med noen kule solbriller fra Ray-Ban og en fin veske – så er stilen i boks!

Parfymer både for menn og damer er populært året rundt. Er man usikker på hva som er trendy nå, finnes en toppliste med hva som selger mest. Det er et sikkert valg å gå for en av topp-duftene!

For barna finnes det utvalg av masse gøy, blant annet Barbie, Lego, Zita & Zotpiratenes egen kleskolleksjon – og selvfølgelig masse godteri for den som liker søtsaker.