Stena Line lir Santa Line

Stena Line skifter navn til Santa Line

Om bord | Ingen kommentarer

Julen er en viktig tradisjon for Stena Line og i år vil vi feire det på en spesiell måte. Fra i dag og frem til jul bytte ferje selskapet navn til “Santa Line”. Den historiske endring av navn vil bli lansert på alle Stena Lines markeder.

Det er mindre enn to måneder igjen til jul, og for hver dag som går, kommer festlighetene nærmere og nærmere. Denne koselige julestemningen vil Stena Line å bidra til, og derfor endrer selskapet navn til “Santa Line”. Navnendringen er en ny måte for fergeselskapet å feire jul og vil inneholde mange overraskelser både på nettet og om bord på alle fergene.

Stena Line lir Santa Line

Julen er en vakker tradisjon som involverer våre venner og familie, og vi i Stena Line ønsker å være en del av denne tradisjonen. Vi synes at navnendringen er en morsom og spennende måte å få oppmerksomhet på. Det viser at vi tar julen og dens tradisjoner på alvorlig, men ikke vi tar ikke oss selv så høytidelig.

Navnendringen varer fram til 26. desember og i denne perioden vil vi ha mange ulike juleaktiviteter, inkludert en digital aksjonen på Facebook og en rekke aktiviteter ombord for våre kunder.

Her kan du se hvordan Jutlantica ble til Santa Line