vinner-av-80-tallsquizen-er-trukket

En 80-tallsvinner er kåret!

Om bord | Ingen kommentarer

Husket du de steinvaska olabuksene og det høye håret? Det viste seg å være tusenvis som husket de fargerike høydepunktene fra 80-tallet i vår 80-tallsquiz. Blant dem har vi nå kåret en vinner.

Tusen takk til alle som har deltatt. Vi gleder oss så mye til 80-tallsfest at vi bobler over av pastellfarget glede.

Og vinneren vi skal ha med oss på tur heter Heidi Lynnebakke.

–  Men i all verdens land, det er jammen ikke så ofte jeg vinner! Jeg var 17 år i 1980, så 80-tallet bringer frem mange minner. Jeg gleder meg! utbryter Heidi fra Spydeberg når vi ringer henne på jobben.

Premien på vei til Østfold

Alle som svarte rett på spørsmålene om 80-tallet var med i trekningen, og blant over 3500 deltakere var det Heidi som vant 80-tallscruise for 4 personer, med inkludert to utvendig Comfort Class-lugarer med TV – bobler og sjokolade!

Hvem skal hun ta med seg på 80-tallsfest?

– Jeg vet ikke ennå – men dette blir moro! Nå er det bare å komme seg hjem fra jobb og finne ut hvem som skal få være med, ler Heidi.

Om ikke du er en av dem Heidi inviterer med seg – så er det fremdeles noen ledige lugarer lørdag 16. april.

Bestill 80-tallsfest

16. april er dagen for årets sjokkrosa party

80-tallsstjernene Ole I’Dole, Katrina fra «Katrina and the Waves» og Dag Ingebrigtsen tar deg tilbake i tid – til tiåret da vi hilste «morn dø», var stolte av neonfargede klær og høyt hår, tygget Bugg og var småforelska i Morten Harket alle som en.

Ble du født for sent? Har du ikke en Ball-genser bakerst i skapet? Da er dette muligheten til å få en kraftig dose glede servert om bord på Stena Saga.

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.