Weekendtur på Stena Saga

Weekendtur – fest er best til sjøs!

Om bord | Ingen kommentarer

Glem lange taxikøer i kaldt regnvær og venner som skiller lag før kvelden er skikkelig i gang. Flytt festen til Stena Saga i stedet! Hele året gjennom byr vi på temacruise. Enten du reiser med kjæresten, vennegjengen eller kolleger, finner du garantert noe som passer.

I tillegg til at helgen er fylt med masse moro, er kanskje det aller beste at dere har alt samlet under ett tak. Ingen trenger å dra på timelang leting etter kjip nattmat og skulle dere bli trøtte, er sengen like ved. Alt du trenger å tenke på, er å ha det gøy med reisefølget ditt. For hva er vel bedre enn å ha hele godgjengen samlet i 24 timer, og for en gangs skyld har du god tid til å snakke med alle sammen før dere skiller lag.

Weekendtur på Stena Saga

Piker, vin og sang

La årets venninnetur bli fylt med glowsticks, platåsko, slagere og dans ut i de sene nattetimer. Ladies Night Cruise med blant annet Gaute Ormåsen, og East 17, eller 90s party fra folkene bak We Love The 90s er garanterte suksesser for den sang- og danseglade venninnegjengen!

Dagen etter kan dere unne dere litt shopping i taxfree, og hva med en tur i vår nyoppussede Plus Lounge med kanskje båtens beste utsikt.

Romantisk helg med kjæresten

Årets Rockabilly-cruise byr på glade toner med alt fra drivende swing til kjente klassikere som får fart på dansefoten. I kombinasjon med deilig mat og vin fra en av Stenas mange restauranter, er det intet mindre enn en fantastisk date og et helt perfekt avbrekk for deg og kjæresten.

Rockabilly cruise 2020

Gutta på tur

Syng med på kjente afterski-favoritter med Staysman og Lazz den 7. mars.  Er dere av den mer hardbarka typen er Rock The Boat midt i blinken. Enten du skal arrangere utdrikningslag for bestekompisen eller er ansvarlig for årets guttetur – er disse partycruisene sikre vinnere.

Gøyal helg med kollegaer

24. april blir det mimring til 80-tallets norske hitlåter på Norsk 80s cruise– og hva passer vel bedre enn å invitere med kollegaene dine? Når mannen bak The Kids og TNT, sangeren i Return og Ole i’Dole spiller sammen for aller første gang blir det ikke mindre enn en forrykende hitparade av en konsert!

Weekendtur på Stena Saga

Søndagen kan for eksempel nytes på dekk eller ved å spise godteri fra taxfree i lugaren til klokken fire om du vil. Eller så kan du loffe rundt på båten i ditt eget tempo, shoppe litt og spise god mat – ja, rett og slett ta livet helt med ro mens båten glir inn Oslofjorden.

Tags: