Basseng Tropical Islands

Tropical Island – ta med hele familien til tropene!

Tyskland | Ingen kommentarer

Tropical Islands utenfor Berlin har sol, sommer og strandliv 365 dager i året.

Drømmer du om palmer, strender og eksotiske restauranter – men synes det er litt langt å fly til Sør-Amerika eller Asia? Ta med bilen på Kielferga fra Gøteborg og kjør fire timer nedover Tyskland. Rett utenfor Berlin finner du nemlig Tropical Islands, et innendørs ferieparadis på 66.000 fantastiske kvadratmeter for hele familien.

Her er 7 grunner til å ta turen:

1. Bygg sandslott under palmetrærne

Den tropiske sjøen er 200 meter lang og som skapt for strandløver. Når sola steker gjennom glasstaket kan du søke ly under et palmetre og bygge sandslott med minstemann. Du kan også ta en tur på båten «Princess Moanna» eller unne deg et lite dykkerkurs.

2. Gå på ekspedisjon gjennom regnskogen

Regnskogen dekker et område på 10.000 kvadratmeter og består av rundt 50.000 planter. Ta den kilometerlange turen inn til hjertet av regnskogen og hils på flamingoer, skilpadder og påfugler.

Flamigo og palme

Foto: Getty Images ©2017

3. Kom til hektene i spa- og saunaområdet

Europas største tropiske spa- og sauna har intet mindre enn sju ulike områder spredt over et område på over 10.000 kvadratmeter. Her får du massasje og skjønnhetsbehandlinger i omgivelser inspirert av antikke templer.

4. Spis og drikk på eksotiske restauranter

Lunsj, brunsj, middag eller kvelds – du finner det her! Hva med noe asiatisk på Wok House? Eller frister det mer med sjømat og utsikt fra flotte Palm Beach Restaurant? Med seks ulike restauranter å velge mellom, finner familien garantert noe som faller i smak.

Restaurant med kokk

Foto: Tropical Islands ©

5. La barna leke på Tropino Club

Når dere er lei av stranda (?) kan dere teste ut klatreveggen, de gigantiske legoblokkene, go-kartbanen eller trampolinene. Hva med en familieturnering ved et av Air Hockey-bordene? Dette blir fort like moro for de eldste!

6. Overnatt i en tipi

Om dere ønsker å bli lenger enn én dag – noe som ikke er utenkelig – er det null problem å overnatte i Tropical Islands. Velg mellom hotellrom, telt og tipier i alle slags klasser og størrelser. Dere kan også leie feriehus eller ta inn på campingplassen utenfor.

Tipi og hengekøye

Foto: Tropical Islands ©

7. … og mye, mye mer!

Det er rett og slett umulig å yte Tropical Islands rettferdighet gjennom et skarve blogginnlegg. Tysklands største vannsklie, innendørs luftballongturer, sirkusaftener på kvelden, minigolf og spesial-eventer året rundt er bare noen av ingrediensene i det som blir en ferieopplevelse barna aldri vil glemme.

God tur!

PS: Nå har Tropical Islands åpnet Amazonia – et utendørsområde på 35.000 kvadratmeter som også inkluderes i inngangsbilletten.