3 tips til kjærestetur i Viborg, Danmark

Danmark | Ingen kommentarer

Vil du ta en kjærestetur til Danmark? I Viborg kan dere nyte hverandres selskap og skape gode ferieminner sammen. Viborg er en av de eldste byene i Jylland, og her kan du oppleve kulturen, historien, naturen og kulinariske opplevelser.

1. Nyt oppholdet i skjønne omgivelser

Nydelig beliggende mellom de idylliske Viborg-innsjøene og i pakt med naturen finner du Golf Hotel & Salonen med mulighet for både weekendopphold, wellnessopphold og lengre ferier. Her får du overnatting i Viborg i fantastiske omgivelser med tilhørende wellness-avdeling og restaurant.
https://www.visitviborg.dk/viborg/golf-hotel-og-salonen

2. Bli sjarmert av Viborgs historie

Som en av Danmarks eldste byer, er Viborg en flott by å dra på en historisk reise i. Hva med en tur til den gamle bydelen, der de eldste bygningene kan dateres tilbake til 1400-tallet. Reisen kan dere ta på egenhånd eller sammen med en av Viborgs egne guider.

De fine omgivelsene i Viborg kan også nytes om bord båten Margrethe I som tar dere med på en minneverdig seiltur på Viborg-innsjøene.

Viborgs historie kan også smakes, når du deltar på ”Bryg og Brosten” – en helt unik tur rundt i Viborgs historiske bydel. Der får dere historier om personer og steder som har gitt navn til noen av Viborg Bryghus sine vidunderlige øl. Turen rundes av med en deilig lunsj og ølsmaking hos Viborg Bryghus.
https://www.visitviborg.dk/viborg/tilbud-til-grupper

 

3. Er dere glade i kunst og kultur

I Viborg finner dere små unike kunsthåndverkere, moderne gallerier, og en kunsthall med skiftende utstillinger. På Skovgaard Museet kan dere oppleve utstillingen ”Guld og grønne skove. Ordrupgaard 100 år” med danske og franske mesterverk for Ordrupgaards samling.
https://www.visitviborg.dk/viborg/kunst-kultur-og-historie

 

Finn mer inspirasjon til deres ferie i Viborg hos VisitViborg: https://www.visitviborg.dk/midtjylland/aktiviteter/parferie

 

 

Tags: , ,