Hvordan lage et vinnercruise? Intervju med tidl. Drømmmecruise-vinner

Om bord | 1 kommentar

For snart 10 år siden hadde Stena Line i Norge en konkurranse der man kunne lage sitt eget “Drømmecruise”; et temacruise slik man selv ønsket. Vi fikk tak i selve vinneren av forrige konkurranse, og hun har noen gode tips om du skal delta i årets Supercruise-konkurranse. 

Hva slags tema hadde du? Jeg hadde HAWAII som tema, da jeg alltid har drømt om å reise dit

Hvordan tenkte du rundt underholdning og dekor? Jeg tenkte å velge en type musikk JEG liker, noe som fenger. Jeg ønsker Madcon, men skjønte jo at det kunne være vanskelig å få tak i dem på det øyeblikket etter de hadde kommet med hiten GLOW. Vi hadde jaa9 og onkel P som musikkinnslag. Vi hadde også flairing som underholdning. Noe jeg syns passet godt inn i temaet. Jeg jobbet også som bartender på dette tidspunktet og syns dette var utrolig gøy!

Hvis du skulle laget det samme cruiset igjen, ville du gjort noen endringer? Jeg ville kanskje prøvd å fått det litt mer gjennomført, med tanke på tema. Drinker, stemning i baren osv. Men, vi hadde det så utrolig gøy den gangen, så jeg tror egentlig bare alt var perfekt!

Hvis du skulle laget et nytt temacruise i dag, hva hadde temaet vært? Jeg ser for meg noe av det samme faktisk. Jeg har enda ikke vært på Hawaii, så jeg kunne absolutt tenkt meg et sommerlig cruise med gode sommerlige drinker og herlig stemning!

Har du noen tips til folk som skal delta på SUPERCRUISE-konkurransen? Finn et tema som fenger! Et tema som mange av dine venner liker og ønsker å delta på! Bestem deg for å ROCKE konkurransen, og bestem deg for å vinn! Her er det viktig å få med venner som virkelig ønsker å bli med deg på tur!

 

Vil du delta på Supercruise-konkurransen? Legg inn ditt Supercruise her: https://www.stenaline.no/supercruise

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.