3 skjulte mote-perler i Frederikshavn som du bare må innom

Danmark | 1 kommentar

Har du vært på vei gjennom Frederikshavn på vei til Danmarksferie eller trålet gågaten på 36-timerscruise er kanskje ikke “mote” det første som har slått deg, men visste du at Frederikshavn har en rekke spennende lokale klesbutikker med både dyre og rimeligere danske merker? Felles for motebutikkene er at de ved første øyekast kanskje ikke ser ut som stort; men skinnet kan bedra!

Her er vår liste over 3 mote-perler med dansk design som er verdt å ta turen innom:

1. KANT Frederikshavn 

Kant åpnet sine dører i 2014, og er en herlig miks av danske og internasjonale merker, fra herlige trikkede gensere fra Les Tricots d’O, til rimeligere stilrene plagg fra Selected Femme. Fra utsiden kan den se litt anonym ut, men det åpner seg en hel verden av klær og tilbehør når du kommer inn døren.

 

2. Lundberg Frederikshavn 

Med sine håndskrevne plakater utenfor kan det være lett å overse Lundberg, men tar du turen inn kommer du til en verden av klær og interiør. Her kan du finne blant annet t-skjorter fra Levaté, klær fra det danske merket Kaffe, samt en rekke danske og internasjonale designere innenfor interiør.

 

3. ANTHON Frederikshavn

På Anthon i Frederikshavn finner du alt fra populære Wood Wood, Samsøe Samsøe & Ganni, til rimelige merker som Y.A.S. Utenfor, med sine litt retro utstillingsdukker ser butikken en smule alminnelig ut, men når du kommer inn finner du en verden med rå mursteinsvegger og dansk design. Sett av ekstra tid, for her går butikken enda lengre inn i lokalet enn først antatt.

Hvilke butikker bare du innom i Frederikshavn? 


  • shirko jadgar says:

    Hei,flere ganger jeg hadde reiste med 36 timerscuise og man har god tid for shoping !