Adventskalender

Våre Adventskalendere til voksne

Om bord | 8 kommentarer

Vi nærmer oss desember og den koselige adventstiden! For mange er adventskalenderen et av høydepunktene i den forventningsfulle nedtellingen mot jul.

En adventskalender gjør det litt ekstra stas å våkne om morgenen, og det er ikke bare de minste som kjenner på juleglede når de åpner lukene som inneholder små overraskelser! Vil du glede en du er glad i eller rett og slett skjemme bort deg selv litt?

Trenden med adventskalendere har vokst seg større de siste årene og nå finner vi en rekke ulike varianter i butikkene. Under har vi samlet noen av kalenderene vi har om bord, disse byr på alt fra fristende søtsaker til herlige skjønnhetsprodukter.

The Ritual of Advent

Ta en pause fra julestresset med de magiske gavene som befinner seg bak lukene i den vakre adventskalenderen til Rituals. Du finner velduftende og eksklusive produkter som kan inspirere til et pust i bakken og litt egentid. Kalenderen kommer i en lekker innpakning og er formet som et juletre. Perfekt som gave til en du er glad i eller til deg selv.

Juleskum

Synes du ventetiden blir lang før nissen dukker opp på julaften? Hva med å nyte små rosa fluffy nisser hver dag i desember? Hvis det høres fristende ut, kan vi tipse om Juleskum sin adventskalender. Cloettas juleskum har en lang historie. Allerede i 1934 startet de å produsere juleskum og på 60- tallet kom produkter som ligner på den skumnissen vi har i dag. Jordbærnissene har for mange blitt et fast innslag i julefeiringen, og det kommer stadig nye varianter på markedet – til stor glede for alle som elsker juleskum.

 

julseskum kalender

 

Hulten adventskalender

Denne kalenderen byr på noe for enhver smak og er en sikker vinner til både små og store godtegriser. Er du glad i alt som er søtt, godt og glad i litt variasjon, kan dette være kalenderen for deg. Her finner du en salig blanding av alt fra Kex- sjokolade til Skittles og Haribo. Med denne kalenderen blir det rett og slett litt lørdag i hele desember.

 

Skippers Pipes

Skipper`s Pipes adventskalender byr på lekker lakris bak hver eneste luke. Klassikeren som har vært på markedet siden 1920- tallet kommer med den perfekte kalenderen for alle lakriselskere. Bak lukene gjemmer det seg piper av både den originale søte lakrisen og varianten seasalt. Når ventetiden nærmer seg slutten byr kalenderen på en XL- overraskelse som du kan gomle på mens du venter på nissen.

 

Toms Julekalender

Toms julekalender sprer juleglede helt frem til julaften med sine velsmakende godbiter. Kalenderen, som kommer fra en av Nord- Europas ledende produsenter av sjokolade, byr på overraskelser av beste kvalitet! I kalenderen finner du blant annet den danske klassikeren Guld Barre og andre kjente og kjære favoritter fra Toms.

 

Look O Look

Look O Look sin adventskalender er fylt med søte (og noen sure) overraskelser! Bak lukene finner du deilige overraskelser som godterismykker og kjærlighet på pinne fra kjente godterimerker som Mentos, Fruit-tella, Chup a Chups og Look O Look. Dette er en sikker vinner for de som er glad i spenning og søtsaker!

 

adventskalender

 

Vi håper du får en fin førjulstid og kjenner på litt ekstra juleglede når du åpner lukene i din julekalender.