Interiør-butikker med dansk design i Frederikshavn

Danmark | 1 kommentar

Flere av butikkene i Frederikshavn kan virke litt anonyme utenfra, men det finnes en rekke butikker med interiør i dansk design i den lille danske havnebyen. I tillegg til at prisene ofte er litt snillere i Danmark, også medregnet valuta, kan du gjøre noen skikkelig gode design-kupp i salgsperiodene. Her har vi valgt ut et knippe interiørbutikker som er verdt å ta turen innom:

 

1. Kop&Kande Frederikshavn

Mange har nok gått forbi Kop&Kande på vei til Føtex, men visste du at Kop&Kande-butikken i Frederikshavn nylig har blitt kåret til Danmarks beste Kop&Kande? Her finner du en rekke kjente danske designere, rimeligere merkevarer, og om du er heldig; et skikkelig kupp.

 

 

2. Lundberg Frederikshavn

Vi har tidligere nevnt Lundberg som en av mote-perlene i Frederikshavn, men Lundberg har også et godt utvalg interiør. Her finner du gjerne litt andre danske merker enn hos kjedene, og også ett og annet moro til de små.

 

 

3. IMERCO Frederikshavn

Kan minne om en kjøkkenbutikk utenifra, men har en masse dansk design, både store merker, samt egne varer. Interiørbutikken finnes i gågaten i Frederikshavn.

 

 

4. Værsgo Frederikshavn

Værsgo er en stor butikk, med interiør til alt fra spiseplassen & kjøkkenet, til nips og tekstiler til badet. De har en rekke danske merkevarer, og her kan du gjerne finne et skikkelig kupp.

 

 

Hvilken interiør-butikk bare du innom når du er i Frederikshavn? 


  • Diem says:

    Jeg liker å reise med cruisship når jeg tar fri fra jobben, noen ganger med 3-4 venner for å slappe av men akkurat ca 2- 3 år tilbake nå ble vi veldig plagsom av en mengde fra vn. De går rundt å spør som vi har tenkt å kjøpe tobakk og vin, hvis ikke da ber de vi kan ta med oss til lovlig kvote vår ( de kjøpt varer i taxfree) og leverer til oss, de venter oss utafor kaia og vil ha tilbake. Jeg er selv fra vn og ble enda mer spurte etter om bære for dem tobakk og vin. De bor nesten på båten fordi de reise 3- 4 ganger hver uke, det må se ut de selger til de bruker i svart eller firma aom selger tobakk og vin kjøper dem når de er i landet. Det er en måte ulovlig handel og det må stoppet.
    For 2 dager siden jeg er på colorline fantasi ble jeg opplevet samme spør press om tobakk og vin og ikke minst i min bil som har 3 passasje, alle de tre er tar med seg tobakk og vin for de som prøve å selger svart til brukerer.Håper dere finner ut hvordan det skal slutt på en ulovlig taxfree reise som deres båten har ansvar på.
    Obs’ på taxfree butikk det er ingen spør om boadingkort lenge når de kjøpe tobakk og vin