Tropical Island

3 badeland i Europa som er verdt et besøk!

Danmark Polen Tyskland | 2 kommentarer

Badeland er moro for både store og små. Vi har funnet tre tropiske destinasjoner som vi mener er verdt et besøk!

En kort båttur til Karibien

The Reef byr på karibisk varme, palmer, brusende vannfall og pirater! Her kan dere kose dere med ulike bassenger både inne og ute og du finner alt fra bra boblebad til babybasseng. I tillegg til å leke i de ulike bassengene, kan du ta en tur i den 80 meter lange vannsklien!

Etter lek og moro kan dere kose dere med en matbit og en forfriskende is i strandbaren! Du kan svømme under åpen himmel i det oppvarmede bassenget som er plassert utendørs hele året, og om sommeren kan du sole deg på solterrassen. Hotellet har flere barer og restauranter som serverer alt fra enklere snacks til flere retters middag. Hotellet har i tillegg treningsrom, loungeområde og piratrom for de tøffeste gjestene sine.

The Reef ligger sentralt i Frederikshavn, nær butikker, spisesteder og palmestranden. Du har flere store attraksjoner i nærheten, da det er kort vei til Skagen, Blokhus og Løkken. Er dere ute etter mer moro anbefaler vi at dere tar en tur til Fårup Sommerland som kun ligger 50 minutter unna med bil eller buss!

Reis med Stena Saga som har avgang hver kveld klokken 19.30, da våkner dere opp i Danmark opplagte for en ny dag full av lek og moro!

Du kan lese mer om båtturen og The Reef her.

Tropevarme i Tyskland

Tropical Island byr på hvite sandstrender, krystallklart vann og forfriskende drikke under palmetrærne. Kun en time fra Berlin, møter du en tropisk verden på hele 66, 000 m2, i verdens største innendørs badeland! Det er et eventyr fylt med spenning som venter når du besøker Tropical Island!

Du kan utforske den store regnskogen som dekker et område på 10.000m2. Her er det rundt 50.000 planter og du møter blant annet skilpadder, fasaner, påfugler og flamingoer! Legg deg på en solseng ved det 200 meter lange tropiske havet som byr på 28 grader. På stranden kan dere bygge sandslott og leke, det er også et eget padleområde med morsomme vannleker og vannsklier. Det er flere vannsklier å velge mellom, de fartsglade kan kose seg med en sklie som når en hastighet på opptil 70 km/t og den høyeste starter hele 27 meter over bakken! For de som ønsker en roligere tur, finnes det mindre familiesklier.

Tar du en tur til lagunen, blir du møtt av palmer, balinesiske hytter, grotter og en foss som fullfører den perfekte jungelstemningen. De som vil kan ta seg en dukkert i den varme lagunen, eller kose seg i et av boblebadene.

Ren avslapning – er du glad i Spa har du kommet rett. Tropical Sauna og Spa er et område på 10.000m2 hvor du finner syv ulike områder. Her kan du nyte ulike spafasiliteter og badstuer til lydene av regnskogen. Ønsker du litt ekstra velvære kan du velge blant en rekke ulike behandlinger!

Amazonia er Tropical Island sitt utendørs område på 35.000m2, perfekt når været viser seg fra sin beste side. Her finner dere store åpne områder hvor dere kan slappe av, bade i et av de mange bassengene eller ta en tur i Whitewater. Her flyter du etter strømmen i den 250 meter lange elven.

Du har en rekke valgmuligheter når det kommer til overnatting! Du kan velge å sove i telt, hytter, på camping eller hotell, alle ligger på eller i kort nærhet til Tropical Island.

Tropical Island har fem restauranter å by på! Du kan velge mellom alt fra asiatiske retter, burgere og pizza, eller flere retters menyer for de med mer kresne ganer. Når man er på ferie i varmere strøk må man selvfølgelig ha tilgang til avkjølende forfriskninger. Det finner du i en av de mange barene som kan friste med alt fra god drikke til frozen yoghurt.

Start ferien med en biltur til Gøteborg og ta fergen videre derfra til Kiel. Kielfergene har perfekte avgangstider hvis du skal på bilferie i Europa!

Her finner du informasjon om avgangstider og priser.

Polen er perfekt for små pirater!

Aquapark Reda som ligger utenfor Gdynia byr på spenning for hele familien! Her finner du bassenger, vannsklier, boblebad og akvarium!

I det tropiske miljøet med palmer og behagelig temperatur kan dere både slappe av og oppleve mye moro! Aquapark Reda har flere store bassenger hvorav et bølgebasseng, og for de yngste finnes det barnebasseng med vannkanoner, barnesklier og piratskip.

Er dere glad i fart og spenning, kan Aquapark Reda tilby flere morsomme vannsklier. For de aller tøffeste kan de tilby en «Shark Slide», her kjører du under vann omringet av haier og andre fisker. Du finner selvfølgelig boblebad, en innendørsstrand og ulike loungeområder hvor du kan lade batteriene på en solseng.

Er du glad i Spa og velvære kan du glede deg over det store utvalget av saunaer, du kan blant annet velge mellom finsk badstu, salt badstu eller et dampbad. Når du er sliten etter dagens aktiviteter kan du slappe av i hvilerommet som har en flott utsikt over akvariet.

Er du av den sporty typen og har mer energi, har du mulighet til å besøke det fine treningssenteret.

Vil du ha med deg bilen på ferie? Ta fergen som går mellom Karlskrona og Gdynia, en behagelig tur hvor du kan nyte spa, underholdning, spisesteder og flere lugarkategorier som byr på en god nattesøvn.

Les mer om avgangstider og priser her.


 • Julie says:

  Hei 🙂

  Man kan bestille tur og overnatting direkte på våre nettsider på https://www.stenaline.no/baat-til-polen-baltikum/hotell

  Der får man konkurransedyktige priser på overnatting, og rabattert båttur ved bestilling sammen. Skal dere ha med bil kan dere kjøre ned til Karlskrona og ta fergen over til Gdynia derfra.

  Prisene på overnatting i Polen er som regel meget hyggelige, og man kan både velge rimeligere alternativer, eller unne seg litt luksus.

  Antall døgn er ikke fastsatt, men vi anbefaler å sette av minst et par dager. Hvis dere trenger hjelp med bestilling kan dere ta kontakt med vårt kundesenter på 91502010 (merk at det da tilkommer et ekspedisjonsgebyr, så det billigste er om man får booket selv på nett).

  Mvh Julie, Stena Line

 • Emily Emmy says:

  Hei
  Er to voksne personer
  Har selv to barn så det blir da fire totalt
  Var interessert i den båtturen til Polen i badeland og hvor mange dager er denne turen planlagt for, hvor mange døgn til sammen? Får man lugar inkludert i prisen tur/retur?
  Hvor mye koster turen for to eller evnt fire personer?

  God klem ????