5 mattips om bord danskebåten Stena Saga

Om bord | 4 kommentarer

Hva skal man spise om bord på Stena Saga? Her kommer noen tips til hvilke restauranter og spisesteder som kan være bra valg til de ulike måltidene. Bli med oss på en matreise fra ombordstigning på vei til Danmark, til man er tilbake i Oslo.

1. Velkommen om bord til middag!

Steakhouse er et av våre nyeste middagsalternativ om bord. Her kan du sette sammen din egen meny med god drikke og fantastisk havutsikt.

 

2. God morgen, frokost!

Få deg skikkelig hotell-frokost i buffetrestauranten Taste med de kjente og kjære rettene som eggerøre, bacon og pølser, eller nyt yoghurter, frukt og nystekte rundstykker og brød. God morgen!

 

3. Litt sulten til lunsj

Hadde det smakt med varmmat til lunsj? Kom innom vår nye restaurant Eight med god mat og egne lunsjpriser.

 

4. Nye Italienske pizzaer i Cafe Saga

Det blir fort litt lenge å vente med mat til man er i land i Oslo igjen. I Cafe Saga har vi fått nye pizzaer med italiensk bunn, som selger som varmt hvetebrød med tomatsaus og ost.

 

5. Sommertips på grillen

Reiser du på sommerstid du bare ta turen opp på soldekk. Hvis været er fint fyrer de nemlig opp grillen, og du kan nyte deilig grillmat kombinert med sol og sjøbris!

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.


 • Julie says:

  Joda, bare meld deg inn i Extra og huk av for “ja” til mailkommunikasjon. Siste gavekort var i julen, kanskje kommer det et nytt før sommerferien 😉

 • Brit Nilsen says:

  Hei,er det ingen kampanje på gratisbiletter på hverdager i år? Vi er et par med extremt dårlig råd, som har lyst på en tur til Fredrikshavn. Flere år siden forrige tur

 • Julie says:

  Hei. Da må du nesten ta kontakt med kundeservice på info.no@stenaline.com. Håper dere får en fin tur! 🙂 Julie, Stena Line

 • Hei,
  vi er 2, kommer ombord i Gøteborg 11 juli, til Kiel.
  er det mulig å bestille bord for middag, et sted hvor det er TV?
  Mvh
  dr ANKER-NILSSEN