Bli med på Frederikshavn Bluesfestival!

Danmark | Ingen kommentarer

Den første helgen i november arrangeres det hvert år bluesfestival i Frederikshavn. I 2016 arrangeres den for ellevte år på rad, og kan fronte med verdenskjente blues-stjerner og -kjendiser. Denne års festival går av stabelen 4.-5. november og det vil igjen være tid for å nyte Blues Heaven on Earth i “Det Musiske Hus” i Frederikshavn. Bluesfestivalen har en rekke kjente fjes innen blues, og det vil også være noe for de som liker rock, gospel og soul.

frh_blues_festival_2016_flyer

 

Ønsker du å ta båten til eventet anbefaler vi å reise torsdag kveld fra Oslo, slik at du våkner opplagt og uthvilt i Frederikshavn fredag morgen, klar for fredagens konserter og happenings. Ta deg en matbit hos en av våre anbefalte restauranter og nyt Frederikshavn før Ruthie Foster åpner showet på Chicago Main Stage klokken 1900. Doug Deming spiller fra klokken 2030 på Mississippi Accoustic Stage, og resten av kvelden følger herlig sjelfylt underholdning til klokken ett.

 

Gågaden i Frederikshavn er en herlig oplevelse

 

På lørdag starter underholdningen allerede klokken 1600 for de som ønsker det, med Robben Ford kjent for sin fremragende gitarspilling, kåret til en av århundrets topp 100 gitarspillere.

 

Velg om du vil ta båten tilbake til Oslo søndag morgen 0915, og være tilbake i Norge søndag kveld, eller nyt en ekstra dag i Frederikshavn mens Stena Saga ligger i havn til mandag kveld.

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.