Alle barn som liker vann vil elske The Reef. Dette er en hotellopplevelse helt utenom det vanlige. Foto: The Reef / ©2015 iStockphoto LP

En liten bit av Karibia i Frederikshavn

Danmark | Ingen kommentarer

Et tropisk paradis er bare en fergetur unna.

Vannet skyller over føttene. Er det edelstener eller koraller som gjør at det skinner? Ryktene om at øya er magisk demrer i bevisstheten.

Skrikene fra en flokk papegøyer trenger gjennom den fuktige luften. Vann sildrer langs fjellsidene, og foran deg ligger en labyrint av grotter og sjøer. Er det lyden av sjørøvere eller kjentfolk som trenger gjennom lyden fra fossen?

Så langt borte – og likevel så nære

Barna kan leve lenge i denne fantasiverdenen. Og det er nettopp fantasi og skaperglede som gjør hotellet The Reef i Frederikshavn så spesielt.

Du finner hotellet like ved havnen og Stena Sagas fergeleie i Frederikshavn. Velkommen til et tropisk badeland og en karibisk opplevelse for hele familien. Finn dere til rette i et pirat-rom og spis dere glade på jambalaya – akkopagnert av fengende karibiske rytmer.

reef_4995_

Moro for barn i alle aldre

Det 1500 km store badelandet holder 30 grader året rundt og er et eldorado for barna. Veien er kort til ellevill glede når omgivelsene består av små og store badebasseng, spennende lysshow, kul musikk og piratskip med vannkanoner.

Bølgebassenget Thunder Bay strekker seg fra grunt vann til den magiske fossen Infinity Falls. Og behagelig nok, er det gjort plass til de voksne over fossen med perfekt utsikt over herligheten.

De mest eventyrlystne kan klatre til toppen av fjellet og sette utfor den 80 meter lange vannsklien Smugglers Rush. Og mens de større barna kan dykke etter skjulte skatter i det tre meter dype bassenget i Treasure Cove, kan de minste leke i grunna i Kids Crystal Hideaway der taket glitrer av krystaller.

De voksne lar roen senke seg i et av de fem spa-bassengene med 37 varme grader, eller i et rykende dampbad. Klar for litt frisk luft? Året rundt kan du ta en svømmetur ut i det fri. Utebassenget holder alltid 29 grader.

reef_5195_

Fantastisk mat og drikke

Ved utebassenget ligger også Sundeck Bar der du kan nyte en frisk drink i sola, og på samme sted finner du Sundeck Pizza der familien kan få seg en matbit før alle hopper i vannet igjen.

The Reef har også flere restauranter der dere kan nyte en bedre middag etter full dag i hemmelige grotter og sprutende vannfall.

Familierestauranten Calypso ligger med utsikt til badelandet, og har god plass til store og små. Maten er inspirert av det karibiske kjøkken, og det er ingen tvil om at det smaker med en buffé full av fisk og skalldyr, jambalaya og brassert lam etter en dag i badeland. Barna forsyner seg fra en egen buffé med favoritter som kyllinglår, pizza og lasagne.

Om små mager mettes raskere enn store, kan barna leke i restaurantens lekerom, mens de voksne spiser ferdig. Det er også på Calypso hotellets morgenbuffet serveres.

Det Gule Pakhus byr på litt roligere omgivelser, med en rustikk stil og utsikt til vinkjelleren. Menyen er inspirert av årstidens friske råvarer, og du kan i tillegg prøve noe fra spesialmenyen som er utviklet i samarbeid med stjernekokken Jamie Oliver.

Har du lyst på en annerledes hotellopplevelse?

Fakta

The Reef Hotel & Resort
Tordenskjoldsgade 14
9900 Frederikshavn
Danmark
Tlf. +45 9843 3233

 

  • The Reef har 210 rom.
  • Mange familierom.
  • En del familierom er innredet med pirat-tema. Her finner du også barnebøker, skattkiste og Nintendo Wii.