Julestemning på Jylland

Danmark | Ingen kommentarer

Julemarked i Aalborg

Savner du julestemning? Da bør du ta en tur til Aalborg og besøke julemarkedet på Gammeltorv. Her kan du gå på oppdagelse blant de små bodene, som selger alt fra fristende julegodt til hjemmelagd julepynt og andre ting du ikke visste at du trengte.

Mens dere går rundt og titter kan dere kjøpe dere en varm gløgg og noen deilige æbleskiver. Ikke bare kommer man i stemning, her kan dere også gjøre unna mye av gaveshoppingen. Eller handle inn julegodt som garantert vil falle i god smak hos både store og små. Det er også mulig å ta seg en tur med pariserhjulet, hvor du har utsikt over hele Aalborg. Markedet er åpent fra 17. november til 23. desember 2018.

 

Aalborg julemarked

 

Jul på Voergaard slot 30. november til 9. desember

Bak den brede vollgraven og de tykke murene finner du Danmarks vakreste slott fra renessansen. I desember kan du oppleve et slott med overdådige dekorasjoner og en stemning som er magisk. Julemarkedet byr på julepynt, dekorasjoner, brukskunst, delikatesser, juletrær, julegodt, glasskunst og mange andre spennende julegaveideer. Du kan også nyte deilig mat og drikke under ditt besøk, og for de minste vil det arrangeres flere spennende aktiviteter. Nissen kommer med nissemor og alle nissebarna, sånn at de minste kan levere inn ønskelisten sin.

Alt dette finner sted i de historiske og storslåtte lokalene på slottet, vi kan love deg at dette kommer du i julestemning av! Slottet ligger kun en halvtimes tid fra Frederikshavn, et lite stykke forbi den sjarmerende byen Sæby.

 

Julemarked Voergard slot

 

Knivholt julemarked

Julemarkedet på Knivholt er en årlig begivenhet som finner sted  8. desember – 9. desember 2018.

Hele gården forvandles til et stort julemarked med boder, musikk, juletresalg og masser med julegodt! De har også en egen liten cafe hvor du kan nyte en god kopp kaffe og noen æbleskiver eller litt småkaker. Det er bare å glede seg! Knivholt ligger i Frederikshavn, en kort biltur unna havnen.

 

Julemarked i Danmark