Konserter og events i Frederikshavn

Danmark | Ingen kommentarer

Høstens konserter og festivaler står for døren. Hva med å kombinere Danmarksturen med en opplevelse utenom det vanlige? På Arena Nord i Frederikshavn er det masse spennende som skjer denne høsten. Her er noen av arrangementene høsten 2019

 

Nordic Brew Festival.  Fra 24. til 26. oktober inviterer Arena Nord til Nordic Brew Festival, der stemningen er på topp med stand up, konserter, show og muligheten til å smake på et bredt utvalg av spesialøl og delikatesser fra de nordiske bryggeriene og delikatessebutikkene. Arena Nord ligger i kort avstand fra Stena Line sine terminaler, og det er flere hoteller i byen.

Samtidig arrangeres igjen den populære Nordic Inc Festival der du kan få inspirasjon og møte 200 av verdens beste tatovører.

 

 

Blues Heaven Festival

Danmarks største og prisvinnende blues & soul festival er på plass i Frederikshavn på Arena Nord 1 & 2. november. Opplev Kenny Wayne Shepherd Band, The Fabulous Thunderbirds, Joe Louis Walker, Mike Sanchez og mange flere.

 

Sissels Jul – 16. desember

Sissel turnerer med et stjernespekket lag av musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de by på en konsert, som spenner fra klassiske julesanger til soul – og gospelperler, sanger som får julestemningen til å senke seg over publikum Norden rundt. 16. desember spiller hun i Arena Nord i Frederikshavn.  Bestill billetter