Reis til Danmark i september

September i Danmark

Danmark | Ingen kommentarer

Sommeren takker for seg og høsten står for tur, vi foreslår at du starter den fargerike årstiden med en herlig helg til Danmark! Bli med oss over til Frederikshavn første helgen i september, der du kan oppleve spennende aktiviteter.

 

Tordenskioldsdager

Festival og folkefest

Tordenskioldsdager er en historisk festival som markerer Frederikshavns maritime historie. 1.- 3. september blir en begivenhetsrik helg, med storslåtte og historiske opplevelser.

Det er 20 års jubileum for festivalen i år, så vi kan regne med en skikkelig folkefest! Paradiskaia forvandles til en markedsplass anno 1717 hvor hundrevis av borgere sprader rundt i drakter fra en annen tid. Alt dette til ære for den dansk- norske sjøhelten Peter Wessel Tordeskiold. I tillegg til ulike aktiviteter, spisesteder, foredrag og folkemusikk blir det i år satt opp et spennende og engasjerende skuespill om legenden Tordenskiold.

Sæbygårdslott

Vin og delikatesser i historiske omgivelser

Kun en kort tur fra Frederikshavn finner dere Sæby, et populært feriested med mengder av sjarm! Du finner også Sæbygård slott, en flott herregård med røtter tilbake til middelalderen. Første helgen i september arrangeres det vinfestival hvor du kan smake på over 100 forskjellige viner. Under festivalen vil dere også finne en rekke ulike delikatesser, ostebord og egen bakeriavdeling.

 

Shopping i Aalborg

Severdigheter og shopping

For de av dere som er glad i shopping bør turen gå til Aalborg første helgen i september.

Da arrangeres nemlig Aalborg i rødt, med day and night shopping 1. september. Aalborg byr på en rekke ulike arrangementer under helgen, som moteshow og friluftskonsert. Det vil være gode tilbud i byens butikker denne helgen, så her kan dere gjøre gode kjøp i hyggelige og historiske omgivelser.

Utvalget er stort når det kommer til shopping, så pass på at du har litt ekstra plass i kofferten. I tillegg byr byen på utrolige mat opplevelser, kunst og masser med kultur.

Blå September i Skagen

Skagen er alltid et vakkert sted å besøke. September er en fin tid å oppleve den flotte naturen, spise god mat og nyte høstsolen! Havet og himmel har en magisk blåfarge og det arrangeres er rekke ulike aktiviteter under det som kalles Blå September.

God tur!